El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián Muñoz parlarà aquest divendres de la seva “addicció a la Pantoja”
  • CA

Julián Muñoz ha trencat el seu silenci. I ho ha fet en un programa, que ja està gravat, sobre la seva vida, ‘No és l’hora de la venjança, és l’hora de la veritat’. L’exalcalde de Marbella parlarà dels episodis més polèmics i traumàtics que ha viscut, però també de la seva relació amb la cantant Isabel Pantoja. La sèrie ja té data d’estrena: serà aquest divendres a les 22 hores quan Telecinco emetrà el primer capítol sobre la vida de Julián Muñoz.

En la promoció que ha emès la cadena privada, es veu com Julián Muñoz reconeix que quan va entrar a la presó només volia parlar amb Isabel Pantoja: “Jo només volia parlar per telèfon. I amb qui volia parlar? Amb Isabel Pantoja. Estava com si tingués una caixa ficada al cap, i només veiés a la Pantoja”.

Julián Muñoz tindrà una sèrie a Telecinco
Julián Muñoz | Telecinco

A més, l’exalcalde de Marbella assegura que “més que una obsessió era una addició. I aquesta addició va acabar destruint-me“. Multitud de dades i detalls fins ara desconeguts, revelacions sobre els seus sentiments i reflexions en veu alta sobre les notes recollides de pròpia mà durant la seva estada a la presó formen part dels continguts de la sèrie.

Aquest programa consta dues entregues i recull el resum de més de 20 hores d’entrevista amb Julián Muñoz, exalcalde de Marbella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa