El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián Contreras sobre la seva mare, Carmina Ordóñez: “Jo vaig presenciar una de les agressions a ella”
  • CA

La sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha servit, entre moltes altres coses, per tal que altres personatges coneguts reconeguin que ells també han estat víctimes de violència masclista, o fins i tot que l’han presenciat. Un d’aquests casos és el de Julián Contreras Jr. qui aquest dissabte va relatar al programa ‘Sábado Deluxe’ com havia vist alguna de les agressions que va patir la seva mare, Carmina Ordóñez, per part del seu maltractador.

Segons recordava Julián, la seva mare “no volia prendre cap acció legal de cap mena i no volia que hi hagués un mal directe cap al seu maltractador”. El fill de Carmen Ordoñez declarava que ella no volia que al seu agressor li passés res, només volia que la creguessin: “Estava ferida, sola, abandonada i desemparada”, declarava Julián.

L’entrevistat confessava que va ser “testimoni d’una agressió” a la seva mare, el que ha suposat un dels “grans traumes” de la seva vida. Ell tenia catorze anys i va veure, en primera persona, un episodi que li va marcar per sempre. Julián Contreras declarava que la seva mare i l’agressor “havien discutit”: “Ell em va explicar que, en una discussió, no va tenir més remei que pegar-la. Jo no vaig saber reaccionar en aquest moment i vaig veure com ell buscava complicitat en mi”, declarava l’entrevistat.

El fill de Carmina Ordóñez assegurava que els cops el van despertar a la nit: “Vaig entrar a l’habitació i em vaig trobar a la meva mare amb la roba de dormir destrossada per complet. Ell em deia ‘m’està fent que la mati”, declarava Julián pràcticament plorant. En aquest moment, en veure aquesta situació tan terrible, la reacció de Julián Contreras va ser immediata i va fer el possible per a alliberar la seva mare del seu maltractador: “Em vaig llançar cap a ell, li vaig agafar del coll i pel braç, el vaig portar fora de l’habitació i vaig tancar la porta”, declarava.

Aquell va ser un episodi molt complicat per a tothom que la coneixia i Julián Contreras el recorda amb molt de dolor. “Si en aquest moment m’arriba a enxampar amb l’enteresa que tinc ara, no descanso fins que ell no desaparegui de la societat pels mitjans legals”, deia el fill de Carmen Ordoñez.

Julián Contreras assegura que, després d’aquell duríssim episodi, va decidir trucar a Charo Vega perquè anés a casa sea. El fill de Carmina Ordoñez assegurava que la seva mare li va confessar que no era la primera vegada que allò passava.

Charo Vega relata l’agressió de la qual va ser testimoni

La qui va ser una de les grans amigues de Carmina Ordoñez va confessar a ‘Sábado Deluxe’ un dels episodis més durs que recorda: quan va viure en primer persona una de les agressions a la mare de Julián Contreras Jr.

Assegura que ella era a casa seva, al costat de Carmina Ordoñez i que l’agressor va trucar al timbre de la porta per a parlar amb la que en aquells dies era la seva parella. Tots dos van començar a parlar al menjador i van protagonitzar un discussió que va acabar amb un dolorós desenllaç.

Mentre Carmen Ordoñez demanava a crits a la seva exparella que no marxés, ell es va donar la volta i li va propinar “un cop de puny” a l’estómac. “Em penedeixo profundament de no haver denunciat”, deia Charo Vega a ‘Sábado Deluxe”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa