Julián Contreras esclata pel seu acomiadament de TVE: “Ha estat una putada i no entenc res”

El tertulià es mostra molt enfadat després que la cadena l'hagi fet fora per una polèmica amb un bingo

Julián Contreras sabia que tindria repercussió mediàtica tota la vida gràcies a ser un dels fills de Carmina Ordoñez. L’ha intentat aprofitar per fer-se un lloc a televisió, però no li ha anat gaire bé la cosa. Com a actor només ha tingut un petit paper molt secundari i el seu lloc a Espejo Público no ha cridat gaire l’atenció. Ara estava content perquè l’havia fitxat TVE com a tertulià d’un magazín matinal, però només ha durat tres dies. El problema? La polèmica sorgida pel rètol en el que el presentaven com a relacions públiques d’un bingo. Això va interpretar-se com un tipus de publicitat encoberta d’una sala de jocs que va generar moltes crítiques a la cadena pública. La conseqüència? L’acomiadament fulminant i inexplicable del col·laborador.

Està molt enfadat per la decisió, tal com reconeix en una entrevista contundent a La Razón: “No entenc res perquè jo en cap moment vaig demanar que se’m presentés així. A més a més, si algú m’ho hagués demanat, hauria dit que no. L’acomiadament em sembla una putada, la veritat, perquè aquesta feina em venia molt de gust i m’estava encantant. Si m’haguessin fet fora per una ficada de pota meva, doncs hauria assumit les conseqüències. Ara bé, que m’acomiadin per una cosa que és aliena a la meva voluntat i que ningú sap molt bé com ha passat… “.

Julián Contreras, presentat com a RP d’un bingo / TVE

Julián lamenta no poder triomfar a televisió malgrat els seus esforços: “Ho intento des de sempre, però la gent no em veu fent una cosa així. La gent es creu que jo no estic capacitat per participar en un programa de debat ni de política ni de res. Em sento menyspreat, sincerament. No tinc oportunitats i sóc un bufó de la televisió, que és en el que ens converteixen a tots els que naixem a la televisió. Em consideren un bufó, un aprofitat i un frívol que riu del teleespectador que matina per anar a treballar”.

Nou comentari