El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les misterioses vacances de Juan Urdangarin, tot sol i tancat a un hotel
  • CA

El fill gran dels Urdangarin, Juan Valentín, és segurament qui més ha patit l’empresonament del pare. Amb 19 anys, és plenament conscient de la repercussió que ha tingut en la seva família, en la reputació i economia. Mai no ha fet declaracions al respecte, malgrat que és un dels nois més buscats. Sempre allunyat del focus mediàtic i les càmeres, intenta passar el més desapercebut possible.

Sabem que ha marxat a fer voluntariats a diversos països d’Àsia, que ha estudiat al Regne Unit… Però feia molt que no sabíem res d’ell. Fins ara, que una revista del cor portuguesa l’ha enxampat de vacances a Lisboa.

Portada revista Nova Gente

Portada revista Nova Gente

 Les vacances del primogènit dels Urdangarin Borbó no deixen de ser bastant estranyes. Primer de tot, perquè a les fotografies que han captat els paparazzi sempre apareix sol. De fet, afirmen que s’hauria reclòs en un apartament de luxe per amagar-se durant uns dies de soledat.

A les fotografies que publiquen se’l veu en una cafeteria, tot sol mentre esmorza i fuma una cigarreta. Afegeixen que alguns testimonis haurien donat fe de la seva rutina: surt de l’hotel a les 9 h del matí, esmorza a una cafeteria de productes biològics durant mitja hora i torna a tancar-se a casa. Sense parlar ni amb cap mena de companyia.

Juan Urdangarin en una fotografia d’arxiu / Europa Press

El més estrany de tot és que realitzi aquest tipus de vacances amb la seva edat. Com tampoc no és gaire habitual que gent jove esculli la luxosa zona en la qual estava el seu apartament, ja que seria un barri proper a la zona d’ambaixades sense cap mena d’atractiu turístic ni bars ni discoteques. Unes vacances molt estranyes, de les quals de ben segur que s’intenta saber alguna cosa més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa