El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió sorprenent de Jorge Javier: “He estat a punt de llançar la tovallola moltes vegades”
  • CA

Els col·laboradors de Sálvame han fet la vida impossible a Anabel Pantoja, una de les seves tertulianes. Farta de l’assetjament que ha patit recentment, ha decidit abandonar el programa i no tornar-hi més. Aquesta renúncia ha fet reflexionar als seus companys, entre ells Jorge Javier Vázquez, que en parla a la seva columna de Lecturas.

El presentador català sorprèn els lectors en reconèixer que ell també s’ha plantejat diverses vegades deixar la feina de Telecinco: “A mi em va passar el mateix, amb gairebé 30 anys em vaig enamorar d’un noi de Lanzarote amb qui vaig ser molt feliç durant dos anys. Jo també vaig fantasiejar amb la idea de deixar-ho tot i establir-me a les Canàries. Era tan feliç allà i la feina a televisió -llavors estava amb Ana Rosa- em provocava tantes inseguretats…”.

“Tenia parella i amics molt estimats a Lanzarote, mentre que la península era per mi el lloc en el qual estava creixent professionalment, amb el que això comporta de pors i frustracions. I d’alegries, no ho oblidem”, prossegueix.

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ / Telecinco

El de Badalona reconeix que al llarg dels 20 anys de carrera ha estat a punt de llançar la tovallola “en moltes ocasions”: “Unes vegades no ho he fet perquè econòmicament no m’ho podia permetre i d’altres perquè em feia por el buit. Ara bé, la idea de marxar-me sempre està allà donant voltes pel meu cap”.

El presentador acaba amb un missatge d’ànims a la seva companya: “T’entenc, Anabel. Com no entendré que prefereixis el so del mar a haver d’explicar-te sobre unes joies de dubtosa qualitat o sobre els últims problemes emocionals en la seva singular família. Gaudeix molt per tu i per tots aquells que encara no li hem dit a Madrid que el deixem”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En fi a març 04, 2021 | 15:30
    En fi març 04, 2021 | 15:30
    Se me'n fot tres pitus, un poca-solta com tu, no és res més que misèria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa