Jorge Javier, disfressat de bruixa: “No, no sóc Ana Rosa Quintana”

El reality de Telecinco Secret Story ha ofert aquest dijous una gala especial de Halloween. La decoració ha estat tot un encert, així com les disfresses que duien els col·laboradors. La que més ha fet parlar, però, ha estat l’escollida per Jorge Javier Vázquez. El presentador català entrava a plató disfressat de bruixa, amb el típic barret i el vestit estrafolari. Ràpidament convertia el seu nom en tendència per les múltiples comparacions i mems que feien els teleespectadors, que embogien quan Jorge Javier enviava una sonora clatellada a Ana Rosa Quintana: “M’he posat el meu millor vestit perquè l’ocasió ho mereix. Hem invocat tots els monstres perquè vinguin a una casa que aquesta nit estarà embruixada. I sé que hi ha confusió, però vull aclarir que avui no està presentant el programa Ana Rosa”. Una comparació enverinada amb la que titllava la presentadora indirectament de bruixa. L’audiència li seguia el joc a Twitter.

Ara bé, molts altres han destacat que realment s’assemblava més a altres famoses. Les dues més recurrents de les bromes han estat Isabel Coixet i Gema López, a qui fins i tot han barrejat per demostrar que la disfressa de Jorge tenia un aire a elles. Fins i tot el mateix Jorge Javier destacava les comparacions que s’estaven fent en directe i aplaudia la creativitat dels teleespectadors: “Avui aniré a dormir amb vuit personalitats diferents”.

La gala ha rebut molts aplaudiments, com és habitual en gales especials com aquesta. Molts han destacat que aquest any han anat més enllà i que han posat encara més esforços en idear un programa original i molt ben ambientat. Una bona notícia per a un programa que no fa més que rebre crítiques, tenint en compte que el càsting que han escollit no ha entusiasmat gaire. El que ha quedat clar és que Jorge Javier se la té jurada a Ana Rosa Quintana, encara que ho amagui tot en una broma.

Nou comentari