El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escàndol de Jorge Javier Vázquez: “Dictador i mentider”
  • CA

Jorge Javier Vázquez mai no havia estat tan dur contra un company de professió. En l’últim programa de Sálvame ha criticat moltíssim a Diego Arrabal, paparazzo i col·laborador habitual del magazín dels caps de setmana de Telecinco. Des del seu lloc a Viva la vida, el tertulià no ha fet més que negar les informacions de Lecturas sobre la presumpta separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno. Això no ha agradat a Jorge Javier, que assegura que aquest desmentit el fa perquè té problemes personals amb el director de la revista. Com era d’esperar, Diego Arrabal no ha callat i ha reaccionat a l’atac del seu company: “Què vol, en Jorge? Que no posi en dubte una informació? Ara se suposa que no puc parlar? Per què he de callar? On són les proves de la separació d’Antonio David? On són? Perquè jo l’única cosa que he fet és demanat que ensenyeu les proves que dieu que teniu. Jo sé d’on heu tret la informació i em va sobtar molt que diguéssiu que sabíeu aquesta informació des de feia molt de temps. Ah sí? I com és que no la vau donar? No és culpa meva que això sigui mentida i que el director de la revista no es preocupés en investigar si era cert. Ha passat una setmana i ningú no ha mostrat cap prova”.

Molt enfadat, deixava verd Jorge Javier: “A mi em dius públicament que estic deslegitimat perquè tinc conflictes amb la revista, però tu sí que ho estàs a l’hora de parlar d’Antonio David? Però si teniu un munt de conflictes amb ell! No es pot permetre que em manis callar, Jorge, això no és una dictadora. Fas tot això per defensar el teu amic de la revista en la que treballes? Jo et recomano que no ho facis perquè acabaràs esquitxat”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Youtube

Al fotògraf no li ha agradat que Jorge Javier li enviï un missatge tan cruel en directe: “Ell diu que em vol aconsellar una cosa… Doncs jo no sóc capaç de donar un consell a Jorge. No sé com pot tenir l’atreviment de donar-me un consell a mi. Us vaig demanar que no tornéssiu a parlar més de mi. No vull saber absolutament res de vosaltres. Ja em conec el pati, sóc grandet i fa molts anys que treballo en aquesta professió. Millor que no digueu el meu nom més, perquè amb mi tot això és absolutament absurd”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa