El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, brutal contra dos companys de feina: “Estic fins als c…”
  • CA

Jorge Javier Vázquez té molt poder a Telecinco, el que no agrada a tothom. De fet, compta amb uns quants enemics repartits pels diferents platós de la cadena. Això provoca que, de tant en tant, es deixin verds amb indirectes punyents que acaben responent poc després. Els últims a ficar-se amb ell han estat Alessandro Lequio i Diego Arrabal, contra els que ha carregat públicament a Sálvame. Cadascun dels tres treballa per a una productora diferent, els que estan en guerra per les audiències i els temes que tracten. Alessandro i Diego intenten desacreditar sempre que poden les informacions del programa del català, així com també les exclusives de Lecturas (la revista en la que col·labora en Jorge i diversos col·laboradors més del programa).

Aquesta situació té fart al presentador, que ha acabat esclatant aquest dimecres: “Estic calent, calent. Aquests dos senyors estan totalment deslegitimats i estic fins als c… que hi hagi gent que treballa en aquesta cadena que destrossin la feina dels altres per motius personals. I sí, em refereixo a Alessandro Lequio i a Diego Arrabal. Em fa molta ràbia que facin servir la presència a televisió per deixar anar una opinió clarament influenciada per les relacions personals. Perquè tu et portis malament amb un company o amb un mitjà en concret no has de desacreditar-lo i carregar contra ell”.

Jorge destaca, per exemple, que Alessandro Lequio destrueix permanentment a la revista Lecturas perquè han donat veu a la seva exdona: “Fa poc, van treure en portada unes declaracions d’Antonia Dell’Atte en les que acusava Lequio de maltractar-la. Aquest és el motiu de la ràbia d’Alessandro contra la revista“. I Diego Arrabal? Pel que ha deixat caure el presentador, tot tindria a veure amb una baralla que haurien tingut per culpa d’unes fotos de Mariló Montero: “Teniu conflictes amb la publicació i per això us la carregueu i us carregueu la feina de tot un equip editorial. Això no pot ser perquè això no és informació, simplement deixeu anar una opinió contrària per una experiència personal. Primer resoleu els vostres problemes, perquè això no es pot treballar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa