El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier es mofa de Pablo Casado i Martínez Almeida en un text brutal
  • CA

Jorge Javier Vázquez sempre ha estat votant d’esquerres i en presumeix sempre que pot. El presentador català de Sálvame ha volgut aprofitar la caiguda lliure de Pablo Casado per deixar-lo verd en la columna de Lecturas d’aquesta setmana, la que centra en aplaudir la dimissió del líder del PP: “Pablo Casado no passarà a la història d’aquest país. El millor que podria passar-li és que la història el sepultés sota la llosa de l’oblit. Què inexpert, què curt de mires, què aspre, quin soroll que ha generat l’home i què barat el seu discurs”.

Directe i contundent, Jorge Javier li demana que tanqui la porta quan marxi: “I amb clau”. Després li recomana que la llanci al riu i que demani un desig: “Que no hàgem de tornar a sentir-lo en tot el que ens quedi de vida. En aquesta època d’incertesa el que menys necessitem són líders que es dediquin a fomentar el tenebrisme per aconseguir els seus objectius”.

En la mateixa línia, també ha deixat clar què pensa de la gestió de Martínez Almeida, l’alcalde de Madrid: “Despés de la destrossa causada en el Partit Popular ha decidit deixar de ser portaveu del partit i dedicar-se de ple a la ciutat de la qual n’és alcalde. A bona hora. Ara que tot va malament desaparec uns dies i torno a la meva. Ja, però és que això seu va deixar de fer-ho fa temps. Molt lluny queden aquells temps en els que va aparèixer a El Hormiguero i va conquistar l’audiència. Quan van començar a descriure’l com a campechano vaig pensar que seria dolent, ja que aquest adjectiu també se’l van adjudicar a Joan Carles I i l’ha acabat fent grossa”.

Jorge Javier Vázquez carrega contra els líders del PP | Telecinco

No content amb tot això, prossegueix en la seva crítica: “Semblava que la seva imatge d’home maldestre que feia molts acudits sobre les seves matusseries. Desconfieu d’aquestes falses humilitats… amaguen egos més grans que el meu i això és molt dir. No ho dic jo, ho diuen els analistes. Martínez Almeida no té projecte de ciutat. S’ha dedicat a inaugurar el que en el seu dia va projectar l’equip de Carmena i a apagar focs en el PP nacional. Madrid li queda massa gran. La ciutat està més deixada que mai i fins ara no sembla que Martínez Almeida tingui prou nervi per donar-li la vida que necessita. Va destapar aquells dies en els que va menysprear Almudena Grandes per ser un ésser humà amb una altura intel·lectual bastant discutible“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: josep a març 04, 2022 | 13:35
    josep març 04, 2022 | 13:35
    doncs imagina't la ciutat que deixarà la comunista colau, FOT FÀSTIC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa