El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, ferotge després de l’atac d’un torero: “Matador i mentider”
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha desconnectat durant deu dies a bord d’un iot mentre recorria les aigües cristal·lines d’Eivissa. Acompanyat de dos amics, el presentador català ha gaudit d’unes merescudes vacances després d’uns mesos molt intensos a Telecinco. Però fins i tot estant fora de televisió rep atacs i crítiques. L’última? De Morante de la Puebla, un torero espanyol que va generar molta polèmica durant el confinament perquè va ser enxampat en una batalla de galls. A ‘Sálvame’ van emetre les imatges, el que li ha donat ales per carregar contra el presentador.

Ha volgut respondre els seus atacs igualment des de la columna de ‘Lecturas‘: “Que en ple estiu algú parli de tu és festa major perquè et soluciona unes línies del blog, encara que digui imbecil·litats. L’últim favor me’l fa Morante de la Puebla, a qui van enxampar en una batalla de galls en ple estat d’alarma. Van emetre les imatges a ‘Sálvame’ un dia que jo no estava presentant el programa, però això a ell li és igual. És més, segur que li ha servit per donar ales al seu pensament”.

 

“El matador imagina -repeteixo, imagina- que darrere d’aquelles imatges està la meva mà perquè, com tothom sap, em comunico cada dia amb Pedro Sánchez per rebre ordres. Morante, que dona suport al govern que dona suport, assegura que jo cobro del govern. Aquesta ha estat la seva manera d’explicar la seva presència en un lloc tan vergonyós. Perquè les baralles de galls poden ser legals, però com a espectacle són denigrants”, prossegueix.

Una ironia que deixa de banda per enviar un missatge contundent al torero: “Diu que cobro del govern. Menteix, com el partit al qual dona suport. Vomita falsedats i ara ja dona igual que surti jo desmentint-ho perquè la brutícia ja està vessada. No hauria d’estranyar-me la seva manera d’actuar sabent a qui vota, perquè la manipulació és la senya d’identitat del seu partit. Morante menteix i hi haurà gent que se’l cregui. O almenys que digui allò tan antic de “quan el riu sona…”. Pensava que gent com ell era una espècie en perill d’extinció, però m’equivocava. Les seves maneres carpetovetòniques i la seva postura de Sèneca de garrafa encara té molts adeptes. Matador i mentider. No li falta detall”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa