El presentador de ‘La ruleta de la suerte’ comparteix una dura reflexió després d’anys malalt

Jorge Fernández ha travessat uns moments molt durs per culpa d'una malaltia

Jorge Fernández aprofita l’expectació que l’envolta per intentar conscienciar els seus seguidors de la perillositat de la ingesta d’aliments amb mercuri. El presentador de La ruleta de la suerte ha tingut una malaltia estomacal molt greu per culpa d’això, un problema més freqüent del que sembla. Després d’anys arrossegant molèsties, decidia explicar-ho públicament per intentar ajudar altres persones: “Després de moltes proves em van diagnosticar la malaltia de Lyme i un problema digestiu, provocats per un consum freqüent de mercuri. El meu sistema immunitari es va deprimir i va sortir tot. Jo no tenia ni idea que estava consumint tantíssim mercuri, però ho feia en la tonyina que menjava pràcticament cada dia”.

Des de llavors explica detalladament com està i reflexiona sobre els problemes de salut: “Després d’anys amb problemes de salut, el meu focus ha estat en recuperar-me. El que més vaig trobar a faltar en aquells anys va ser la meva energia. A mi mai no m’havia faltat energia per afrontar qualsevol mena d’activitat durant el dia i és per això que ara crec que un bon sinònim de la salut és l’energia i la vitalitat”.

En un post molt sincer, el presentador explica als seus seguidors com poden saber si tenen un estil de vida realment saludable: “Alguns indicadors per saber-ho són llevar-te sense la necessitat de menjar o beure alguna cosa per començar el teu dia. Si ets de prendre te o cafè com jo, que sigui perquè t’agrada el ritual i el gust, no perquè ho necessites per ser persona. Això significarà que has descansat perfectament. Llevar-te tot volent moure’t d’alguna manera, anar a córrer, en bicicleta, anar al gimnàs, caminar… Llevar-te de bon humor, sense son, sense importar-te què hagis de fer aquell dia. Que quan comencis a activar-te no et facin mal les articulacions, tendons i músculs. Que si t’aixeques amb la panxa plana, no se t’inflami quan comencis l’esmorzar. Que en ajupir-te no deixis anar aquell soroll tan característic de mal mentre t’agafes la cintura. Hi ha molts més exemples, però aquests són alguns clar d’energia i vitalitat, és a dir, de salut!”.

Uns consells amb els quals pretén ajudar, ara que comença a deixar enrere el malson que ha viscut aquests últims anys.

Nou comentari