Jorge Fernández de ‘La ruleta’, malalt des de fa anys: “Em van donar per mort”

El presentador de 'La ruleta de la suerte' parla de la malaltia contra la que lluita des de fa anys

Jorge Fernández ha concedit una entrevista a Liarla Pardo. El presentador de La ruleta de la suerte ha estat notícia aquest últim any des que confessés que pateix una malaltia estomacal greu: “Sentia la necessitat d’explicar-ho. He estat víctima de la malaltia de Lyme, causada per la picada d’una paparra i l’acumulació de mercuri“. És per això que ha experimentat una pèrdua de pes considerable en pocs mesos: “Molts deien que tenia càncer, que podia ser sida, que m’estava drogant… Em van donar mort”, recorda.

L’expectació i la preocupació al voltant de la seva salut han generat molts comentaris i és per això que el presentador ha volgut sincerar-se: “Vaig patir les dues malalties a l’hora perquè el meu sistema immunitari es va deprimir i va sortir tot a la llum. Segurament em va poder haver picat la paparra fa 10 anys o fa poc amb la bici per la muntanya”.

“No em venia de gust res, em van començar a fer mal les articulacions, dormia malament, no tenia gana… Vaig tenir un símptoma claríssim en el sistema digestiu. Em vaig començar a inflar i tot em feia mal. El problema dels metalls pesats va ser per menjar massa tonyina. Sense saber-ho, el mercuri formava part de la meva dieta diària”, explica.

El presentador de ‘La ruleta de la suerte’ comparteix la seva experiència a Liarla Pardo / La Sexta

El pitjor de tot plegat? La incertesa, perquè els metges no sabien què li passava: “Quan van comunicar-m’ho, vaig començar a dormir tranquil. Ja sé què tinc”. Encara no està bé del tot, però ha recuperat molts quilos: “De l’estómac estic una mica millor”. Reconeix que ho ha passat “molt malament” en aquests quatre anys de lluita, però agraeix haver après molt.

Nou comentari