El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Cadaval, de ‘Los Morancos’, operat d’urgència
  • CA

Los Morancos havien d’actuar aquest cap de setmana a Sanlúcar de Barrameda, però poques hores abans van haver d’anunciar la cancel·lació del xou. El duo d’humoristes, format per César i Jorge Cadaval, suspenia l’espectacle per un problema de salut del més gran dels dos. Ha estat unes hores després quan Jorge ha donat explicacions. Ell mateix ha explicat que va patir un còlic nefrític que el va obligar a passar per quiròfan d’urgència: “Vaig patir un còlic que no us imagineu el dolor que em va fer sentir… I tot per culpa de la pedreta que tenia al ronyó. Bé, més aviat era una pedra tan gran com tota la casa dels Picapiedra“, explicava tot posant una mica d’humor per intentar treure ferro i no preocupar encara és als fans.

El dolor era tan fort que van haver d’ingressar-lo i operar-lo ràpidament per extreure-li la pedra: “M’ho van fer amb un làser com aquell de La guerra de las galaxias. I tot ho han fet a través del tub del penis… Que jo no sabia que per allà cabien tantes coses, el que m’estranya tenint en compte com d’estret que és”. L’humorista ha compartit amb els seguidors com ha estat la intervenció, ha ensenyat el document mèdic i tota la medicació d’antibiòtics que l’han receptat. Ara toca descansar i intentar recuperar-se per agafar forces.

Respecte a l’actuació que van haver de suspendre, deixa clar que buscaran una nova data per poder posar-se al capdavant del xou i oferir riures i bromes als habitants de Sanlúcar. Els germans han tornat als escenaris per la porta gran després de les cancel·lacions per la pandèmia. Es troben de gira per tota Espanya amb una obra de teatre que està aconseguint molt bones crítiques i moltes entrades venudes. De moment esperaran a què Jorge estigui 100% recuperat per tornar a fer riure el públic com fan des de fa tants anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa