El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La foto de Jordi Basté, Laura Rosel i Lídia Heredia que esvalota la xarxa

Jordi Basté és molt actiu a les xarxes socials, especialment en el seu perfil d’Instagram. L’icònic locutor de RAC1 es mostra molt natural davant dels 101.000 seguidors que hi acumula, aquells qui tafanegen tot el que fa i reflexiona. Ha estat gràcies a aquesta transparència, precisament, que els catalans han pogut ficar el nas en un dinar privat entre alguns dels periodistes més coneguts del país. Jordi Basté ha volgut presumir d’amistat amb les altres dues reines dels matins en els mitjans de comunicació catalans: Lídia Heredia, de TV3, i Laura Rosel, de Catalunya Ràdio.

Veure’ls junts en una fotografia ha cridat moltíssim l’atenció i això es demostra perquè el post té el doble de m’agrades en comparació a la resta de publicacions de Jordi Basté. El seu objectiu era demostrar que són amics abans que rivals, encara que competeixin per la mateixa audiència durant la franja matinal: “Bon dia, Catalunya, amb Laura Rosel i Lídia Heredia, dues amigues estupendes. Aquí tres despertadors habituals. Gràcies, Josep Martí Blanch, per la trobada a La Cala, lloc fantàstic del país. Nota: cap dels tres vam acabar a la piscina”, escriu.

El periodista es refereix a Josep Martí Blanch, col·laborador habitual de RAC1 i columnista a La Vanguardia. Anteriorment havia estat lligat a la Generalitat en l’època d’Artur Mas, quan feia de secretari de comunicació del Govern. Ell era l’organitzador d’aquest dinar amb una colla de periodistes catalans de diversos mitjans, molts dels quals col·laboradors, treballadors i extreballadors de RAC1, com la mateixa Rosel. Un dinar de primavera postpandèmic de la professió en una casa La Cala (sobrenom amb el que els habitants de l’Ametlla de Mar es refereixen al seu poble mariner). Hi va haver tats d’arrossos i pop.

Jordi Basté, Lídia Heredia i Laura Rosel junts en un dinar - Instagram
Jordi Basté, Lídia Heredia i Laura Rosel junts en un dinar | Instagram

Lídia Heredia i les altres dues estrelles del matí

Com dèiem, la foto ha fet parlar molt. Laura Rosel havia treballat a RAC1 abans de fitxar per Catalunya Ràdio. Al dinar hi havia periodistes de diversos mitjans, però destacava Lídia Heredia, una de les que surt a la foto. La presentadora i editora d’Els Matins ha comunicat recentment que vol abandonar el programa quan acabi la temporada. Fa molts anys que hi està lligada i vol provar sort amb altres projectes, tot i que la seva idea és continuar a TV3, on forma part de la plantilla des que va aprovar les oposicions fa anys i panys. La seva presència en aquest dinar ha provocat la idea d’un acostament a RAC1, encara que ella no n’hagi parlat mai ni hagi deixat anar cap pista.

Per una altra banda, també sembla curiós veure els dos competidors de la ràdio matinal junts i en tan bona sintonia en el seu temps lliure. Aquesta fotografia ha agradat molt els seguidors del Jordi Basté, que han omplert la publicació de comentaris amb els que aplaudeixen que no hi hagi mal rotllo entre ells: “Quin regal més gegantí, ser amics en comptes de competidors. Aquest exemple és brutal”, “Sou les tres dives que ens lleveu cada matí a Catalunya, els qui ens poseu el peu a terra i el cap al dia. Gràcies pels vostres programes i per la dedicació ingent que demana la vostra feina. Uns autèntics referents i amb sana competència i complementarietat” o “Aquesta imatge no té preu” són alguns dels missatges que els han enviat.

Com a curiositat, afegir la gran quantitat d’alabances que ha rebut el Jordi Basté pel seu impactant canvi físic. A simple vista, sembla evident que el locutor s’ha aprimat i molts han volgut dir-li que el veuen molt millor: “Estàs molt healthy! Felicitats”, “Se’t veu més prim, oi?” o “Et veig molt guapo amb la barba així més curteta”.

Més notícies
Primera entrevista de l'Estela després de l'expulsió - TV3

L’Estela diu què pensa sobre la seva controvertida expulsió a ‘Eufòria’

Notícia: L’Estela diu què pensa sobre la seva controvertida expulsió a ‘Eufòria’
Comparteix
La concursant reacciona a la polèmica en la seva entrevista més sincera
Notícia: L’Estela diu què pensa sobre la seva controvertida expulsió a ‘Eufòria’ - Mobile
Carles Porta amb la germana de la víctima -- TV3

‘Crims’ aconsegueix identificar una víctima després de 32 anys

Notícia: ‘Crims’ aconsegueix identificar una víctima després de 32 anys
Comparteix
El programa de TV3 ha investigat el cas de 'La noia de Portbou' i això ha permès posar nom a la noia que va aparèixer penjada
Notícia: ‘Crims’ aconsegueix identificar una víctima després de 32 anys - Mobile
L'Estela i la Clàudia, nominades a 'Eufòria' - TV3

Drama a ‘Eufòria’: molta indignació per l’expulsió injusta de l’Estela

Notícia: Drama a ‘Eufòria’: molta indignació per l’expulsió injusta de l’Estela
Comparteix
Els teleespectadors han acusat el jurat de tenir favoritisme cap a certs concursants
Notícia: Drama a ‘Eufòria’: molta indignació per l’expulsió injusta de l’Estela - Mobile
El Triquell, favorit de la vuitena gala d'Eufòria - TV3

Les millors cançons d’Eufòria: homenatge a les àvies i Triquell favorit

Notícia: Les millors cançons d’Eufòria: homenatge a les àvies i Triquell favorit
Comparteix
La vuitena gala del concurs musical de TV3 ha ofert interpretacions molt bones
Notícia: Les millors cançons d’Eufòria: homenatge a les àvies i Triquell favorit - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MHP a maig 17, 2022 | 20:55
    MHP maig 17, 2022 | 20:55
    Qui sòn aquests tres? Algù ho sap?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa