Filtren que Joan Carles I hauria volgut ser amant de Mila Ximénez

La mort de Manolo Santana ha donat ales a Pilar Eyre per recordar algunes anècdotes que va viure al costat del tenista. La premsa rosa el reconeix com l’exmarit de Mila Ximénez, l’estimada tertuliana de Sálvame que va morir aquest estiu per culpa d’un càncer de pulmó. I és ella la protagonista de la història que ara comparteix la cronista catalana a Lecturas: “Era hivern del 1981 quan vaig anar a l’hotel en el que m’havien dit que estava Adolfo Suárez i Manolo Santana. El vaig sentir dir que havia trencat amb Mila Ximénez perquè a vegades pensava que era “massa dona” per a ell, però em va reconèixer que no se la podia treure del cap”.

“El vaig tornar a veure a Marbella un parell d’anys després, ja casat amb Mila Ximénez i amb la seva filla Alba amb pocs mesos. Els Santana eren la parella més emblemàtica i glamurosa de la Marbella daurada. En els sopars, els senyors volien asseure’s al costat de Mila. Des de Joan de Borbó, que li tirava floretes en veu baixa, fins al baró Thyssen amb evident alarma de Tita Cervera”, explica. Sembla que Mila Ximénez era una dona que aixecava passions en aquella època i el seu marit se n’adonava: “A Manolo se’l notava orgullós d’aquesta faceta social de la dona i deia que Joan Carles I sempre preguntava per ella“.

Mila Ximénez i Manolo Santana en una foto d'arxiu - Europa Press
Mila Ximénez i Manolo Santana en una foto d’arxiu / Europa Press

El tenista li hauria explicat a la periodista que a vegades anaven a La Zarzuela per jugar a tenis amb Joan Carles, unes partides que sempre coincidien amb absències de la reina Sofia de Grècia. Quan Pilar Eyre li va comentar a Mila, ella hauria rigut molt: “El rei Joan Carles em deia, com un nen entremaliat, que ens quedéssim a dinar perquè aquell dia no estava la Reina i ens ho passaríem bé”.

Nou comentari