El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ivonne Reyes es casa per sorpresa: “Sortim des de fa 7 mesos”
  • CA

Ivonne Reyes ha presentat per sorpresa el seu nou xicot en una exclusiva a ‘Lecturas‘ que ha aprofitat per anunciar que s’han compromès. Només fa set mesos que estan junts, però la presentadora té clar que vol casar-se amb l’actor de telenovel·les Gabriel Fernández, conegut a Sud-amèrica com ‘El Chamo Gabriel’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#repost @chamogabrieltv ??? Algo está por venir…#Magia #Teatro #hilorojo #Madrid #Amimaridolevinolaregla #..? @ivonnereyest

Una publicación compartida de Ivonne Reyes (@ivonnereyest) el

La model assegura que Gabriel era un dels seus amors de joventut, amb qui va tenir una breu història fa més de 30 anys. Ara s’han retrobat i han decidit apostar per la seva relació, que sembla que és ben intensa: “Ens casem ja, el 27 de febrer a Madrid. Encara estem acabant d’organitzar-ho tot, perquè ha estat molt ràpid i el més complicat és quadrar l’agenda dels convidats que venen des de Miami o Mèxic”.

Explica que serà una cerimònia civil senzilla i familiar. Sobre el seu vestit no ha volgut donar gaires detalls: “Serà senzill i còmode. Ja tinc el dissenyador però vull que sigui una sorpresa”. 

Ivonne Reyes Europa Press

Ivonne Reyes Europa Press

A l’actor no li va ser fàcil que Ivonne acceptés la proposta de matrimoni, per això: “Vaig haver d’esperar tres dies per saber la resposta”. I és que la presentadora fins ara no ha tingut sort en l’amor: “M’ha costat deixar-me estimar. Tenia una paret de ciment en el meu cor”.

De ben segur que compartirà tots els detalls de la boda en una nova exclusiva a la revista, així que caldrà esperar per saber més detalls al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa