El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja s’enfronta a tres anys de presó
  • CA

Torna el malson per a Isabel Pantoja, que està passant un dels pitjors moments de la seva vida. A la recent mort de la seva mare, i a l’enfrontament que manté amb el seu fill Kiko Rivera, i que fa que no tinguin relació, se suma la possibilitat que la cantant torni a entrar a la presó. Isabel Pantoja s’asseu aquest dimarts a la banqueta dels acusats en els jutjats de Màlaga i s’enfronta a tres anys de presó per un delicte d’insolvència punible.

Isabel Pantoja reapareix per fer front a les polèmiques - Telecinco
Isabel Pantoja – Telecinco

A la cantant no se la veu públicament des del mes de novembre, quan va anar a pregar al Rocío. En aquest sentit, Alessandro Lequio ha opinat, des de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a col·labor que “això és el de sempre: tot el que li passa a aquesta senyora és estrany i retorçat”. Per la seva banda, el periodista Antoni Rossi ha dit: “S’enfronta a una situació molt complicada, perquè la qüestió és que hi va haver una quita perquè el registre del Registre de la Propietat s’aixequés per poder vendre la casa, tot i saber ells que l’empresa que el tenia no era la propietària del deute”.

“M’estranya que Isabel no sapigués res”

Per a Rossi, “hi ha un coneixement clar de tot el que es va fer, i quan tu dones poders te la poden jugar, però m’estranya que Isabel Pantoja no sabés res, encara que estigués en aquell moment a la presó, perquè el seu germà l’anava a veure totes les setmanes i li havia encarregat a ell totes les seves gestions”. En aquest sentit, el periodista ha insistit: “De debò que m’estranya molt que estigués aliena a un assumpte tan important com la venda de la casa de La Pera“.

Antonio Rossi | Telecinco
Antonio Rossi | Telecinco

“No és creïble l’argument que vol fer servir dient que ella estava a la presó i que no sabia res”, ha defensat Rossi, que ha deixat clar que “no estem parlant d’una minúcia, sinó d’una estratègia per reduir un pagament que ella ha de fer“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa