El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja pateix un atac d’ansietat… i Julián Muñoz en parla
  • CA

Isabel Pantoja ho està donant tot durant la seva participació a ‘Supervivientes‘. Va patir un moment de debilitat que va fer que es plantegés abandonar, però sembla que ho té superat. Una millora que ha fet gràcies, en part, al suport de Colate. L’ex de Paulina Rubio s’ha convertit en el seu millor amic a l’illa, encara que sembla que la cantant comença a sentir atracció per ell…

Telecinco ha marcat un bon gol amb el seu fitxatge, ja que els està ajudant a fer una audiència espectacular. Els teleespectadors estan encantats amb Pantoja, que llueix banyador i cara sense maquillar sense vergonya. Ara bé, no tot és de color de rosa. L’aventura a Hondures és complicada, passen gana, hi ha problemes de convivència i s’enfronten a diverses proves. L’últim incident que ha patit Isabel ha preocupat de valent els seus fans, i és que ho ha passat d’allò més malament per culpa d’un atac d’ansietat.

Pantoja intentava dormir quan va patir els inconvenients d’haver canviat de localització, ja que el seu equip ha passat a dormir en una de les platges més incòmodes. Han deixat de tenir llum mentre dormen, a més a més, el que ella no portaria gens bé…

Isabel Pantoja atac ansietat Telecinco

Isabel Pantoja amb un atac ansietat /  Telecinco

  

Aquest context l’hauria posat tan nerviosa que no hauria pogut evitar patir un atac d’ansietat: “Se’m pugen els crancs pel cos i no puc. No sabia què eren i m’han fet un ensurt horrorós. Tinc por, por, por, por”, lamentava. La seva por a la foscor va fer acte de presència: “No puc amb la foscor, és el meu màxim pavor. Sempre he de deixar una llum encesa… Em dona ansietat. No puc, em mata”, confessava entre llàgrimes. 

La complicada situació generava un mal moment en Pantoja, encara que no només ha estat protagonista de l’actualitat per això. I és que la seva exparella, Julián Muñoz, ha entrat en directe a un programa de televisió per comentar què opina del seu concurs.

Sense paraules es quedaven els teleespectadors de ‘Viva la vida’ en veure que l’exalcalde de Marbella responia les preguntes sobre Pantoja. El titular? Que sent “indiferència” davant la seva ex: “No sento res quan la veig. Isabel Pantoja és una persona més. Va ser un capítol de la meva vida que en el seu moment, per bé o per malament, es va tancar i punt”. 

Va afirmar que està seguint poc el programa, ja que va a dormir aviat: “Només l’he vist el dia que va sortir dient que havia pescat molt”. I què opina sobre el seu incipient affair amb Colate? “Mira què maco! M’alegro molt, però no tinc res a opinar. Cadascú és cadascú”. 

Isabel Pantoja i Julián Muñoz / Europa Press

Isabel Pantoja i Julián Muñoz / Europa Press

Una intervenció telefònica sorprenent, que segurament no serà l’última. El veurem assegut en un plató de televisió per aprofitar-se’n?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa