El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja fa un canvi de vida radical en el pitjor moment de la mare
  • CA

Isa Pantoja està convençuda que ha arribat el moment de fer un canvi radical en la seva vida. La filla d’Isabel Pantoja travessa una situació familiar molt complicada, especialment ara que la mare s’enfronta a un judici que podria derivar en un altre ingrés en presó. La jove, per la seva banda, se centra en els estudis de Dret i també en el seu paper de col·laboradora de televisió a El Programa de Ana Rosa. Després d’uns anys complicats i d’haver protagonitzat moltes polèmiques, Isa vol deixar tot allò enrere i reinventar-se. El primer pas? Estudiar més que mai i allunyar les males vibracions.

Considera que un primer pas per aconseguir-ho és canviar la seva dieta per una més sana i equilibrada. Així ho ha reconegut ella mateixa en el seu perfil d’Instagram, en el que ha compartit fotografies d’algunes de les receptes que vol començar a preparar: amanides, carpaccio d’alvocat, amanida de cigrons o saltats de mongetes i gambes. A més a més, vol combinar aquesta nova manera de menjar amb una rutina d’entrenament que li permeti mantenir-se en forma i cuidar de la seva salut: “A partir d’ara les bosses de la meva compra aniran plenes de fruites i verdures. També vull començar a comprar en una botiga d’alimentació que té menjar sa molt bo”.

Isa Pantoja canvia de dieta i ho comparteix amb els seguidors | Instagram

La jove ha canviat molt aquests últims anys, especialment des que ha adquirit més maduresa i estabilitat. Ella mateixa s’adona de la gran diferència que existeix entre l’abans i el després i en presumeix públicament: “Aquests últims anys he millorat la meva autoestima i, encara que sempre es pot millorar una mica més, el creixement personal el noto”. Assegura haver superat la fase d’adolescent rebel que sortia cada nit de festa, que prenia males decisions en els estudis i també els xicots.

Isa Pantoja ha canviat de vida i n’està orgullosa | Instagram

Vol acabar la carrera de Dret amb bona nota i convertir-se en una advocada d’èxit. Alhora, no oblida el seu paper d’influencer i tertuliana de televisió en dos programes de Telecinco. Pel que fa a la seva vida privada, gaudeix de molta estabilitat amb Asraf Bena i el seu fill Alberto, amb qui va tenir fa vuit anys amb Alberto Isla. La vida li somriu, encara que hagi de fer front a una mala relació amb el germà que assegura que li fa molt de mal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa