El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía esclata per una foto falsa ensenyant els pits: “És violència”

Ràbia contra el cantant de reggaeton JC Reyes per haver difós una fotografia falsa de Rosalía fent topless. Les xarxes socials han esclatat contra aquest cantant de Sevilla després que compartís una foto falsa, editada i retocada amb Photoshop de la cantant catalana amb l’objectiu de fer veure que havia tingut una relació íntima amb ella. La fotografia ha tingut tant de ressò que fins i tot la mateixa Rosalía s’ha pronunciat a través de Twitter.

La polèmica va començar immediatament després que Juan Manuel Cortés Reyes, conegut com a JC Reyes, compartís per Instagram una fotografia on es veien els pits de la cantant catalana. Hi va posar dues emoticones a sobre dels mugrons per tapar-los i que l’aplicació no censures la fotografia i la va penjar sense cap mena d’explicació. Els fans de Rosalía i fins i tot la mateixa cantant hi han reaccionat de forma molt contundent, fins al punt que el cantant ha eliminat la imatge per por a una demanda.

De seguida, els fans de la cantant catalana van buscar la foto original i la van compartir per les xarxes. Era una fotografia amb una camisa verda que ella mateixa va compartir en un viatge a Xile i que en cap cas no mostrava els seus pits. A més, ni tan sols té els pits tan grans com ha volgut mostrar JC Reyes.

La reacció de Rosalía: “Fa fàstic”

“Buscar clout -notorietat- faltant al respecte i sexualitzant algú és un tipus de violència i fa fàstic, però fer-ho per quatre plays més, el que fa és pena”, ha respost Rosalía a través de Twitter. La cantant de Despechá ha reaccionat d’aquesta manera al que considera que és un acte masclista. Els seus fans també han criticat el cantant de reggaeton i l’han advertit d’una possible denúncia de Rosalía per haver manipulat la seva foto.

El cantant sevillà ha respost a les crítiques a través de les seves xarxes socials: “A les dones aquestes que m’esteu posant ‘què fas’ i ‘quin fàstic fas’… A la noia només se li veu l’escot. Respecteu, eh. És photoshop… Photoshoped”. La defensa del cantant no ha convençut els fans, que continuen deixant-li comentaris negatius a les seves publicacions tot i que ha esborrat el polèmic story per evitar una demanda de la Rosalía.

Comparteix

Icona de pantalla completa