El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quant costa l’espectacular anell de compromís de Rosalía?

Rosalía i Rauw Alejandro han anunciat el seu compromís en el videoclip de Beso, una de les tres cançons que han gravat conjuntament en un minidisc que té els fans bojos d’alegria. L’última escena d’aquest recull de vídeos romàntics i ensucrats mostra la cantant amb els ulls plens de llàgrimes i la capsa de l’anell de compromís a la mà. Es tracta d’un model espectacular d’una de les joieries més prestigioses del món, una marca que pot identificar-se fàcilment gràcies al color de la capseta.

La imatge de l’anell de diamants, col·locat en el seu dit, ha permès que mitjans de comunicació puguin saber quant costa una joia d’aquestes característiques. Diversos experts consideren que podria tenir un cost que oscil·laria entre els 600.000 i els 700.000 €, una autèntica bogeria.

Rauw Alejandro ha aconseguit èxit mundial en poc temps, el que es traduiria en molts zeros en el compte bancari. És per això que hauria pogut comprar un anell tan summament car, el que consta d’un diamant central de grans dimensions amb dos diamants més a banda i banda. A Cuatro al día, una taxadora de joies ha aplaudit el bon gust de l’artista: “Aquest és un diamant de mida bastant gran, un diamant de qualitat elevada. La peça central deu tenir més de 5 quirats i els diamants del costat, 1 quirat cadascun”.

Rosalía mostra l'anell de compromís que li ha regalat en Rauw Alejandro - Youtube
Rosalía mostra l’anell de compromís que li ha regalat en Rauw Alejandro | Youtube

Quan va ser la petició de mà de Rauw Alejandro i Rosalía?

No se sap quan va demanar-li que es casés amb ell i quan li va fer entrega d’aquest anell. Ara bé, a les xarxes molts seguidors consideren que hi ha una data amb més opcions d’haver estat l’escollida. Es refereixen al viatge que van fer l’estiu passat a Santorini, quan va veure’s que Rosalía duia un anell similar a la mà en un vídeo que va acabar esborrant poc després. En cas de ser així, però, per què han esperat gairebé un any a fer-ho oficial?

Ells encara no han fet referència al compromís públicament, el que ben segur acaben fent aviat. Caldrà esperar, doncs, per conèixer més detalls de com va ser la petició de mà i què va pensar Rosalía en veure una pedra preciosa d’aquestes dimensions. Tampoc no s’ha filtrat la data de l’enllaç, el que té tota la pinta que serà una boda més que espectacular.

Més notícies
Rosalía mostra l'anell de compromís que li ha regalat en Rauw Alejandro - Youtube
Rosalía i Rauw Alejandro anuncien el seu compromís en el nou videoclip
Notícia: Rosalía i Rauw Alejandro anuncien el seu compromís en el nou videoclip
Comparteix
La parella ha escollit l'estrena de la seva cançó 'Beso' per fer oficial que es casaran i per ensenyar l'anell de diamants
Rosalía i Rauw Alejandro parlen català en la primera entrevista junts - Youtube
Rosalía i Rauw Alejandro, en català a casa d’Ibai: “L’està aprenent”
Notícia: Rosalía i Rauw Alejandro, en català a casa d’Ibai: “L’està aprenent”
Comparteix
La cantant reivindica estar ensenyant la seva llengua al xicot, que reconeix que vol entendre'l "per sobreviure" a les reunions familiars
Rosalía reconeix tenir un trastorn de TDAH - Europa Press
Rosalía, sense secrets per als fans: malaltia, ungles i icona preferida
Notícia: Rosalía, sense secrets per als fans: malaltia, ungles i icona preferida
Comparteix
La cantant s'ha sincerat i ha confessat detalls desconeguts sobre els seus gustos més personals
Rosalía ensenya com és el bus en el que va de gira - Europa Press
Així és l’autobús de Rosalía per a la gira: un pis enorme i luxós amb rodes
Notícia: Així és l’autobús de Rosalía per a la gira: un pis enorme i luxós amb rodes
Comparteix
La cantant ha compartit un parell de vídeos que permeten veure com és l'espai on descansa entre concert i concert

Comparteix

Icona de pantalla completa