Totes les mirades estan posades en el rei Joan Carles, però la resta de la família també genera expectació. La reina Sofia és de les que més, tenint en compte que és una incògnita què passarà amb ella ara. Dels reis Felip i Letícia interessen les seves primeres declaracions al respecte. Ara bé, què passa amb les infantes? Elena i Cristina sempre han estat les més unides a l’emèrit, especialment la primogènita que sempre l’ha defensat i donat suport. 

Ens trobem en època de vacances, el que ha donat ales a ‘Vanitatis‘ per investigar els seus plans. Com passaran el seu estiu més difícil? Doncs sembla que juntes, unides davant el moment més complicat del seu pare. Comencem per la infanta Cristina, que suma tenir el marit empresonat des de fa dos anys. Expliquen que ha passat quinze dies de vacances a Madrid, una estada que hauria aprofitat per visitar el marit, estar a La Zarzuela amb els pares i escapant-se a la casa d’una amiga a Segòvia amb la infanta Elena. Després hauria anat a Vitòria amb Urdangarin, aprofitant el seu permís. I aquest cap de setmana hauria posat rumb a Bidart, per això, a la casa de la seva sogra. Allà segueix, acompanyada dels seus fills i els seus cunyats. Com és habitual, tota la família Urdangarin es reuneix cada agost a la casa del País Basc francès. Un primer mes de vacances complet i mogut, en el qual estarà acompanyada dels seus fills en tot moment. 

La infanta Cristina jugant amb un dels seus fills a Bidart

La infanta Cristina jugant amb un dels seus fills a Bidart / Europa Press

I la infanta Elena? La germana gran ha estat a Madrid fins al passat cap de setmana, quan va traslladar-se a la casa de la seva amiga de Segòvia. I d’aquí, a Bidart. La Infanta té previst passar uns dies amb la seva germana i la família Urdangarin, amb qui tindria bona relació. Els seus fills, ja independitzats, es troben a Marbella mentrestant. Després d’aquests dies amb Cristina, la infanta Elena tindria previst passar uns dies a Mallorca amb la reina Sofia. Ara bé, s’hauria organitzat per acudir-hi un cop marxin els reis Felip i Letícia per no coincidir. 

Les infantes Cristina i Elena, al cotxe   Europa Press

Les infantes Cristina i Elena, al cotxe / Europa Press

Era habitual que la infanta Elena passés una setmana d’agost amb el seu pare, per la qual cosa podria ser que el visités un cop s’acomodi en la seva nova residència. De moment, però, queda clar que les germanes s’ha unit per passar aquest tràngol. 

Nou comentari

Comparteix