El Món
Cacen la infanta Cristina de vacances a la platja, somrient i sense mascareta

Molt s’havia especulat amb les vacances d’enguany de la infanta Cristina. El seu marit continua empresonat, mentre que el seu pare, Joan Carles I, acaba de marxar d’Espanya enmig de la crisi més important de la Casa Reial. Aquest és, segurament, un dels estius més durs per a la germana del rei Felip. Amb els rebrots de coronavirus en auge, a més a més… Però res de tot això ha importat a Cristina, que ha posat rumb a Bidart, al País Basc francès, per passar les vacances amb la família política.

Com és habitual, cada estiu ella i els nens passen un parell de setmanes amb la família Urdangarin. Enguany ho han tornat a fer, ben somrients i sense amagar-se de les càmeres. De fet, els paparazzi de ‘Hoy Corazón’ els han enxampat en un passeig després d’una jornada de platja.

A la fotografia, que publiquen en portada, se la veu acompanyada dels seus tres fills. Barret de platja, ulleres de sol, camisa rosa i pantalons curts. Com si es tractés d’una autèntica turista i tots sense la mascareta.

La infanta Cristina, de vacances amb els fills   Hoy Corazón

La infanta Cristina, de vacances amb els fills / Hoy Corazón

 

Algunes fonts properes asseguren que Iñaki Urdangarin té previst gaudir d’un nou permís a finals de mes, quan tota la família es traslladaria a Vitòria per passar uns dies junts. Abans, la Infanta ja ha passat uns dies a Segòvia amb la seva germana, la infanta Elena. No se l’espera a Mallorca, però, on es troba la seva mare i els reis Felip i Letícia. Unes vacances d’allò més normals i alegres tenint en compte la complicada situació que travessa la família. 

Nou comentari

Comparteix