El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Cristina, de la mà d’Alberto de Mònaco per netejar la seva imatge
  • CA

La infanta Cristina ha tornat a aparèixer públicament, el que ara sempre és notícia. Des que Iñaki Urdangarin ingressés a presó, que pràcticament no es deixa veure. Però a poc a poc va intentant recuperar la seva rutina i, sobretot, millorar la imatge pública tan malmesa que té.

Darrerament s’havia dit que seguia sense acostumar-se a visitar el marit a presó, el que hauria demostrat l’atac d’ansietat que hauria patit durant l’última trobada a Brieva. Potser per això ha volgut posar ara davant dels fotògrafs amb el seu millor somriure. 

 

La infanta Cristina amb Alberto de Mónaco a una expo sobre Dalí Grimaldi Forum

La infanta Cristina amb Alberto de Mònaco a una exposició sobre Dalí / Grimaldi Forum

Ho ha fet durant la inauguració d’una exposició sobre Salvador Dalí a Montecarlo, de la mà de la fundació que presideix des de fa anys. El més sorprenent d’aquest acte, per això, ha estat la companyia de la Infanta: ni més ni menys que Alberto de Mònaco. Còmplices i en bona sintonia, Cristina i el príncep han evidenciat que segueixen portant-se d’allò més bé. És aquest un nou atac al príncep Felip? Perquè recordem que durant l’última visita d’Alberto a Madrid es va demostrar que no tenen molt bona relació…

Sigui com sigui, Cristina ha volgut fer un cop sobre la taula i aparèixer en públic en un acte important, envoltada de la reialesa europea. Amb una brusa de color rosa pal i uns pantalons amples en gris, ha tret a relluir la seva millor cara. Maquillada i elegant, en un acte en el qual no estava representant la Corona sinó la fundació de Dalí.

La infanta Cristina, a una exposició de Dalí Grimaldi Forum

Grimaldi Forum

La infanta Cristina, amb Alberto de Mónaco Grimaldi Forum

Grimaldi Forum

 

Segueix en peu el pla per reconstruir la imatge pública de la infanta Cristina. Aconseguirà que s’oblidin de la mala ratxa que travessa?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa