El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un dels fills d’Urdangarin marxa de França: el seu futur, incert
  • CA

Pablo Urdangarin és l’únic dels fills del matrimoni que ha optat per seguir els passos d’Iñaki a l’handbol. El fill mitjà de la infanta Cristina juga des de fa anys a l’esport que va fer famós el seu marit, una trajectòria que l’ha portat a jugar a lligues de diferents països.

Després d’un parell de temporades a un equip de Hannover, des de l’any passat que formava part del planter del Nantes. Va jugar a la categoria sènior tota la temporada, però sembla que no s’ha guanyat el lloc per l’any vinent. El club no té constància que el jove Urdangarin continuï relacionat amb ells, tal com assegura ‘Look‘.  No està confirmat que reprengui l’activitat a l’equip, el que ho fa bastant impossible tenint en compte que queda poc per a l’inici de la temporada.

En aquest equip tenia el suport de l’entrenador, un antic company d’Iñaki Urdangarin que l’hauria acollit amb els braços oberts. De moment sembla que ha decidit canviar d’equip, però no s’ha filtrat si és que ha fitxat per un altre o si ha decidit abandonar la competició. 

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes / Perfil oficial de l’equip

També estem pendents del futur de la infanta Cristina i la resta de fills, ja que a principis d’any va decidir traslladar-se a una altra zona de Ginebra però algunes fonts afirmen que tindria previst tornar a Espanya per estar més a prop del seu marit. De moment sembla que continua tot igual, així que caldrà esperar per veure si es produeixen canvis en la seva residència. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa