Iñaki Urdangarin i Cristina segueixen a Catalunya, un permís penitenciari que han aprofitat per visitar el seu fill Pablo. El jove està residint a Pedrables, en una casa propera a la universitat europea en la qual estudia empresarials. Ha costat molt saber on es troba exactament el matrimoni, que hauria fet tot el possible per evitar la premsa durant aquesta setmana. Finalment, però, Vanitatis ha pogut saber que estan dormint a Cabrils

Fonts properes a l’exduc de Palma asseguren que es troba “en el seu pitjor moment“. No volen aparèixer en públic perquè ara mateix només busca “tranquil·litat i molta estima”. Estarien passant aquests dies a la casa d’una parella d’amics, que els estarien animant després del fort cop que han patit amb la decisió del jutge de denegar el seu tercer grau. El tribunal considera que generaria alarma social perquè és el marit de la Infanta, per la qual cosa han optat per esperar fins a la següent revisió del proper mes de desembre.

Iñaki Urdangarin i Cristina, a Vitòria   Europa Press

Europa Press

 

El seu advocat s’ha encarregat de deixar clar que Iñaki està “molt malament“, ja que rebre aquesta notícia ha estat “el pitjor que podria haver passat”. Els seus amics més propers es mostren preocupats: “Fins i tot amics amb els quals havia deixat de tenir contacte, han tornat a trucar-lo per donar-li ànims”.

Avui mateix Cristina acompanyarà el seu marit a presó de nou, en haver acabat el seu permís. Hauran d’esperar fins al pròxim, el que esperen que estigui més a prop d’un tercer grau que desitjarien amb moltes ganes. 

Nou comentari

Comparteix