El fill mitjà de Cristina Borbó i Iñaki Urdangarin s’ha instal·lat definitivament a Barcelona. Pablo resideix actualment a Pedralbes, a casa d’uns amics. Des d’allà l’han captat fent ús del Bicing per acudir a classe en l’escola de negocis European i també a la zona esportiva del Barça, en la qual està fent pràctiques a l’equip d’handbol. Vanitatis ha aconseguit fotografies de la seva nova vida, però també d’una visita exprés dels seus pares. 

El mitjà ha enxampat el matrimoni a Barcelona, en una estada que volien que fos secreta. Cristina hauria recollit el marit a presó el passat divendres, quan haurien posat rumb directament fins a Catalunya. Afirmen que s’hi estaran fins dijous, quan se li esgota el permís a l’exduc de Palma.

Han canviat Vitoria per Barcelona per poder visitar el seu fill ara que comença una nova rutina a la Universitat i a l’handbol. Haurien pres moltes mesures per passar inadvertits, segons informen fonts properes. Tornen a assegurar que estan allotjats a casa d’uns amics a Mataró per evitar l’expectació mediàtica de la capital, una informació que confirmaria que fa uns mesos també van estar al Maresme. 

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina   Europa Press

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina / Europa Press

Durant aquesta estada a Catalunya, el matrimoni hauria aprofitat per visitar la germana d’Urdangarin i diversos grups d’amics encara que l’objectiu principal era passar temps amb el seu fill. Des del mitjà deixen clar que no tenen previst traslladar-se aquí, que simplement es tracta d’una visita curta per poder veure Pablo. Cristina continuarà vivint a Ginebra i Iñaki tornarà a presó fins que el jutjat li concedeixi un tercer grau que sembla no arribar. 

Nou comentari

Comparteix