El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és el luxós amagatall d’Iñaki Urdangarin a Barcelona
  • CA

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó s’han retrobat aquest cap de setmana a Barcelona. L’exparella no ha dormit en el mateix llit i, de fet, ni tan sols s’han allotjat en la mateixa casa. El Español ha pogut saber quin és el refugi de l’exduc de Palma quan ve a la capital catalana, la luxosa residència de la seva germana Ana. Es tracta d’una casa modernista de 621 metres quadrats en un dels carrers més cars de Barcelona, a la zona d’El Putxet. Precisament aquí era on residia el seu segon fill, el Pablo, quan va traslladar-se a Catalunya per començar la seva aventura professional en el món de l’handbol.

Després d’unes setmanes tempestuoses generades per la publicació de les fotografies d’Iñaki amb Ainhoa Armentia, Cristina decidia reunir-se amb ell en secret per abordar com actuaran a partir d’ara. Oficialment han “interromput temporalment” el seu matrimoni, però sembla més que evident que es tracta d’una separació en tota regla. Iñaki fa la seva vida amb altres dones i Cristina s’oculta en la seva gran mansió de Ginebra.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina es retroben en secret a Barcelona | Europa Press

Però tornem a la casa barcelonina que Iñaki ha convertit en el seu refugi. Es tracta d’una obra de l’arquitecte Josep Font i Gumà que pertanyia a la sogra d’Ana Urdangarin. Té tres plantes i un munt d’elements decoratius típics del modernisme català. La germana d’Iñaki treballa a Nestlé des de fa molts anys, mentre que el seu marit és un empresari que va acabar heretant aquesta impressionant propietat familiar. Deu costar una fortuna, això queda clar, encara que a Iñaki només li importaria que estar allà li permet fugir de les persecucions dels paparazzi a les portes dels hotels.

De moment no se sap què passarà amb la relació d’Iñaki i Cristina. El seu advocat ha deixat caure que podria haver-hi reconciliació i Ainhoa Armentia, l’amant del basc, ha reaparegut acompanyada del marit i els fills. Vol dir això que han decidit separar-se i tornar amb les seves exparelles? El temps dirà si la seva ha estat simplement una aventura de la que ara es penedeixen. Iñaki s’ho pensarà des de la comoditat de la zona alta de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa