El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin i Ainhoa se separen: ara volen reconciliar-se amb els ex
  • CA

En un primer moment, tothom pensava que les fotos d’Iñaki Urdangarin de la mà d’una altra dona generarien instantàniament el punt final en el seu matrimoni amb Cristina de Borbó. Semblava molt improbable que ella pogués perdonar-li una humiliació pública com aquesta, però la història s’està complicant. Aquest cap de setmana, de fet, són molts els mitjans de comunicació que els han vist junts a Barcelona. Vanitatis assegura, però, que han estat allotjats en cases diferents i que han mantingut trobades amb els seus respectius grups d’amics per separat. No s’haurien vist gaire, però sí que han coincidit en una reunió que genera molta curiositat.

I enmig de tot això, la revista Diez Minutos aconsegueix una fotografia de Cristina escapant dels fotògrafs a correcuita. En adonar-se que l’havien vist, s’hauria posat molt nerviosa i hauria corregut per dirigir-se a una zona de l’aeroport reservada als passatgers perquè deixessin de perseguir-la. No volia que se sabés que es reuniria amb Iñaki a la capital catalana?

Cristina de Borbó escapa corrents de la premsa | Diez Minutos

El millor de tot plegat, i aquí sí que la cosa es complica, arribava poc abans amb la informació que ha revelat la periodista catalana Laura Fa. Ho feia en una connexió en directe a Sálvame en la que assegurava, amb contundència, que Iñaki Urdangarin vol tornar amb Cristina: “El que m’arriba és que ell justifica l’error d’Ainhoa Armentia per l’alienació mental que pateix des del seu pas per presó, amb la pandèmia i la soledat. Ha estat molt dur per a ell i sap que s’ha equivocat. El que vol és tornar amb la Infanta i ho han estat parlant a Barcelona abans d’acudir a les respectives reunions amb amics que havien organitzat”.

Laura Fa assegura que Iñaki Urdangarin vol tornar amb Cristina | Instagram

En cas de confirmar-se que Iñaki vol reconquistar Cristina, haurà d’aconseguir que el perdoni per un “error” que l’ha deixat molt malament a ella també. L’advocat de l’exduc de Palma és conscient d’aquest desig del seu client, tenint en compte que va deixar caure públicament fa unes setmanes que veia factible que el matrimoni tornés a estar junt. I per si això no fos poc, avui la revista ¡Hola! sorprèn amb les imatges d’Ainhoa Armentia, l’amant d’Iñaki, acompanyada del marit i els fills com si no hagués passat res.

Ainhoa Armentia, amb el marit i els fills com si no hagués passat res | ¡Hola!

Què vol dir aquesta sortida familiar per Vitòria? Ens trobem davant d’una possible reconciliació de la companya de feina d’Iñaki amb el seu marit? Fonts properes al matrimoni van assegurar, quan l’escàndol va sortir a la llum, que el marit no tenia coneixement d’aquesta aventura de la dona i que estava destrossat perquè se l’estimava molt. Amb aquest gir d’esdeveniments, ara tot fa pensar que Iñaki podria tornar amb Cristina i que Ainhoa reprendria la relació amb el marit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa