El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Urdangarin celebren l’aniversari d’Iñaki en una festa familiar a Barcelona
  • CA

Iñaki Urdangarin celebra avui el seu 53è aniversari, el primer en la nova residència penitenciària. Recordem que l’exduc de Palma, que està en règim de semillibertat, s’ha traslladat a un centre d’inserció al qual va només a dormir. A més a més, compta amb un cap de setmana lliure al mes que ha fet coincidir, precisament, amb aquesta data especial. Vanitatis assegura en exclusiva quins plans té la família Urdangarin ara que poden celebrar-ho en família.

La sorpresa quina és? Que tenen previst fer una festa familiar a Barcelona, com si res no hagués passat. De fet, expliquen que Cristina de Borbó anirà a recollir el seu marit quan plegui del centre de voluntariat aquesta tarda. El pla és traslladar-se fins a Barcelona en cotxe, on els espera el seu fill Pablo (que està vivint a Pedralbes mentre estudia a un centre de negocis caríssim) i la germana d’Iñaki.

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, a Vitòria amb els seus fills / Europa Press
La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin, a Vitòria amb els seus fills / Europa Press

El matrimoni passarà un parell de dies a la capital catalana, en els quals no tindrien previst quedar amb massa gent perquè no voldrien cridar l’atenció ni saltar-se les restriccions. El que no s’ha filtrat és si la resta de fills viatjaran fins a Barcelona per acudir a la festa d’aniversari o es quedaran a Ginebra.

Tampoc no descarten que hagin convidat la infanta Elena, molt pròxima al matrimoni. Aquests dies ha estat a Abu Dhabi amb Joan Carles, amb la qual cosa de ben segur que té tafaneries del pare a explicar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa