El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas té nova parella: el veuen de la mà d’una ‘influencer’ famosa
  • CA

Iker Casillas i Sara Carbonero van separar-se el març de l’any passat, una ruptura molt inesperada que els col·locava immediatament en la primera línia mediàtica. La premsa rosa embogia i començava a perseguir-los per conèixer-ne els motius i, alhora, poder saber si refeien la seva vida sentimental. La primera a fer-ho va ser la periodista, quan va filtrar-se que havia començat una relació amb el cantant Kiki Morente. D’això fa molts mesos i se n’ha parlat molt, però encara no han publicat cap fotografia junts. Doncs bé, ara és l’exfutbolista del Reial Madrid qui ha fet el pas de provar sort al costat d’una altra dona. Així ho assegura Lecturas, que treu a la llum que Iker estaria sortint en secret amb una influencer molt coneguda… molt similar físicament a la seva ex.

Iker Casillas té nova parella / Lecturas

Parlem de Rocío Osorno, una dona de 34 anys molt coneguda a Sevilla que ha obert la seva pròpia marca de roba. Avui dia és una de les instagrammers amb més seguidors i això l’ha convertit en un reclam per a moltes altres firmes. Fins a finals del 2020 sortia amb el senador de Vox Jacobo Coco GonzálezRobatto, amb qui té dos fills de 3 i 2 anys respectivament: “Aquests últims mesos hem tingut moltes discussions, ja que som persones molt diferents pel que fa a manera de pensar. Això al final va minvant la relació”, explicava ella en el comunicat en el que anunciava el divorci.

Ara la revista l’ha vist al costat d’Iker Casillas en una sortida romàntica a París. A més a més, han pogut saber que es veuen a Madrid freqüentment. Ella viu a la capital andalusa, però aprofita els viatges de negocis que fa a Madrid per veure qui fos l’icònic capità del Reial Madrid.

Rocío Osorno, la nova parella d’Iker Casillas / Instagram

Cap dels dos no ha confirmat encara la relació, però és probable que acabin cedint a la pressió mediàtica. Ell sempre ha estat molt hermètic pel que fa a la vida privada, però s’ha de tenir en compte que ella ho comparteix tot amb els seus seguidors. Si parla del seu dia a dia, continuarà ocultant molt més temps que Iker s’ha afegit a aquesta rutina? El temps ho dirà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa