El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hiba Abouk, evacuada pels bombers després d’un aterratge d’emergència
  • CA

Hiba Abouk ha espantat molt els seus seguidors després d’un incident a bord d’un avió. L’actriu, coneguda pel seu paper a El Príncipe, es dirigia cap a Madrid per assistir als premis Forqué quan el seu avió havia d’aterrar d’emergència a Bordeus. Ella mateixa ha anat narrant a través d’Instagram com ha viscut aquesta experiència: “Ha estat un dels pitjors moments de la meva vida. La cosa va començar malament quan l’hostessa em va dir que no podia pujar-me la maleta perquè no estava assegurada. Al cap de poca estona, ens van dir que per problemes tècnics l’avió sortiria més tard. Pocs minuts després d’enlairar-se, van anunciar des de cabina que haurien de fer un aterratge d’emergència. Ho van anunciar tal qual, sense donar cap explicació. L’avió va començar a descendir de manera violenta”.

“Ens van dir que llegíssim les instruccions d’emergència i que evacuéssim l’avió sense agafar efectes personals. Els bombers ens van evacuar i ens van deixar en una sala molt petita sense poder sortir ni prendre res. Jo estic embarassada i no em van oferir ni un got d’aigua”, denuncia.

“He començat a plorar per deixar anar tota la por i la tensió que he tingut en el cos. Ara mateix tinc dos cors en el meu cos i els he de cuidar més que mai”, afegia. Un cop passat tot l’ensurt, va agafar un altre avió amb una altra companyia per arribar a Madrid el més aviat possible. Ja a la catifa vermella, assegurava que estava “sana i salva” i, sobretot, amb moltes ganes de tornar a París per abraçar el seu marit i el fill gran.

Hiba Abouk treu a la llum l’ensurt que ha patit a bord d’un avió / Instagram

L’actriu ha viscut un incident que podria haver acabat en tragèdia però que, afortunadament, acabava sense ferits ni cap conseqüència greu. Els passatgers han denunciat el tracte rebut per la companyia aèria, alhora que donen gràcies que tot acabés en una experiència sense res greu a lamentar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa