El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El príncep Guillem d’Anglaterra, en guerra amb el germà: “Insultant, irrespectuós i petulant”
  • CA

Des que el príncep Harry i Meghan Markle anunciessin que renunciaven als drets dinàstics de la casa reial britànica, que els seus passos són analitzats amb lupa. Les últimes informacions asseguren que el matrimoni volia mantenir els honors militars i els patronatges, però que la reina Elisabet no està disposada a permetre que se’ls quedin. Considera que haver-se apartat de la feina de la família reial no és compatible amb seguir tenint aquestes responsabilitats. Ràpidament Harry i Meghan emetien un comunicat amenaçador en el qual deixaven clar que seguirien implicats en projectes benèfics encara que la reina no els deixés.

Fonts molt properes als Windsor han parlat amb el Sunday Times, que avui publica el gran enuig que va sentir el germà de Harry, el príncep Guillem, en llegir aquestes declaracions: “Guillem se sent commocionat i entristit pel comportament del seu germà cap a la seva àvia. Se sent furiós i creu que la parella ha estat insultant, irrespectuosa i petulant“.

Unes paraules que empitjoren encara més la relació entre els fills del príncep Carles i Diana de Gal·les, que viurien el pitjor moment en la seva relació. Tampoc no ajuda que s’hagi sabut que Harry i Meghan concediran una entrevista a Oprah Winfrey: “La reina Elisabet està molt sorpresa”. Fins ara no s’han tallat a l’hora de criticar la família reial a la qual pertanyien fins fa poc. Caldrà veure què acaben traient a la llum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa