El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La gran mentida que Georgina Rodríguez hauria ocultat a Cristiano Ronaldo
  • CA

Georgina Rodríguez és una dona d’èxit i feliç amb la família que ha format al costat de Cristiano Ronaldo. Però segons ha fet públic el programa de Telecinco ‘Socialité’, Georgina hauria ocultat al futbolista un secret durant tots aquests anys de relació. Segons ha revelat Rosario, una dona que va viure amb el pare de Georgina -Jorge- durant 15 anys, “la noia té por de que surti tot el seu passat”.

Segons el seu testimoni, el pare i la mare de Georgina es van conèixer en club nocturn: “Es van conèixer en un club nocturn de Jaca on Jorge era el propietari. Era un local que estava una mica apartat del poble, i ell no hi era pràcticament mai perquè tenia cambrers i gent que li cuidava el negoci”. Sense concretar gaire més, Rosario ha dit que “ella no ha deixat mai de treballar en això, tot i que després va marxar a viure a Itàlia”.

El regal més espectacular de Cristiano a Georgina - Instagram
El regal més espectacular de Cristiano a Georgina – Instagram

Rosario opina que la mare de Georgina és mala persona, perquè quan ell va entrar a la presó, ella no va anar a visitar-lo: “Jo li vaig dir que l’havien ficat a la presó, i ella em va dir que no volia saber res d’ell. No és bona persona perquè si tu deixes a la teva parella sol a la presó, per a mi no és una bona persona, perquè és quan més necessites a la teva parella”.

El pare de Georgina haurà estat narcotraficant, però és la millor persona que jo he conegut. De petita era una nena normal, i mai li ha faltat de res, perquè el seu pare s’ha encarregat d’això”, ha sentenciat l’amiga del seu pare.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Viver a febrer 06, 2022 | 22:01
    Viver febrer 06, 2022 | 22:01
    Perqué necesitem aquesta degradació social i cultural a un mitjà català? sempre podem anar ho a veure a telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa