Sorpresa dels Borbons: la cosina de Felip VI apareix a televisió vestida de drac

María Zurita ha sorprès els teleespectadors en descobrir-se que era una de les concursants de 'Mask Singer'

La reialesa ha arribat a Mask Singer. En el programa d’aquest dimecres es descobria la identitat de la màscara del drac i la del pingüí. L’animaló era en Pepe Reina, un nom que els investigadors ja s’ensumaven. Ara bé, ningú no s’imaginava que sota la disfressa del drac estaria María Zurita, la cosina més pròxima a Felip VI.

La sorpresa ha estat majúscula, ja que el seu nom mai no havia estat a les apostes. Les pistes sobre la seva identitat eren difícils i confuses, a més a més. Poca gent sap que és traductora, per la qual cosa els teleespectadors es quedaven igual amb les pistes relacionades amb el tema. A la gala, María Zurita interpretava una cançó molt animada d’Aitana que feia pensar a part del jurat que podria tractar-se d’una cantant famosa. Un cop revelada la identitat, la Borbó no feia més que riure: “Però si de petita em fan fer fora del cor perquè cantava malament!”.

Els Javis, que havien apostat per Carolina de Mònaco, pensaven que podria tractar-se d’algú relacionat amb la monarquia: “Es veia la sang blava”. Però que hagi estat la cosina de Felip no s’ho esperaven. Ràpidament li han preguntat si Felip i Letícia sabien que participaria: “No, només ho sabia el meu pare. Però, vaja… M’imagino que els agradarà veure’m. No en tinc ni idea, però espero que sí”.

María Zurita és filla de Margarita, la germana de Joan Carles. La cosina de Felip manté molt bona relació amb ell, per la qual cosa és més que probable que acabin parlant sobre la seva sorprenent participació en aquest xou televisiu. Caldrà esperar per veure si algun altre membre de la família Borbó se suma a l’espectacle.

Comentaris

    estem apanyats! 15/07/2021 9:49 am
    Si vol fer la pallassa és el seu problema, però ... quan li paguem entre tots a aquesta?? (sou, empleats al seu gaudi amb càrrec a l'estat, finques ...) Té descendència que la pugui succeir en prebendes al arribar a la majoria d'edat? o bé ja estan gaudint dels avantatges de formar part de l'extensa famiglia bornònica?

Nou comentari