El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani es fa un test d’embaràs en directe: “No m’ho crec”
  • CA

Fani deixava caure fa uns dies una autèntica bomba a ‘La casa fuerte’. La concursant tenia la sospita que estava embarassada, ja que començava a sentir els típics símptomes: “Sento molta sensibilitat en el pit, he vomitat, tinc nàusees, em trobo malament, no m’ha vingut la regla… Necessito saber si ho estic, perquè em passa alguna cosa”.

La direcció del programa ràpidament li oferia fer-se un test d’embaràs en directe, conscients de l’audiència que això podria generar. Aquesta última setmana havia estat molt complicada per a Fani i Christofer, que no feien més que discutir. De fet, la parella va arribar a amenaçar de sospendre el seu compromís i abandonar el concurs. Finalment es perdonaven, en una reconciliació que arribava poc abans de l’anunci de Fani.

Aquest dijous han sotmès la concursant a la prova i els han donat els resultats en directe, un sobre que no han volgut llegir en veu alta. Encara que no ho hagin dit, per això, la seva reacció ha fet parlar molt. I és que en el vídeo es veu com Fani no fa més que riure.

La majoria de l’audència ha manifestat que creu que tot forma part d’una mentida per tenir més protagonisme, el que no estranyaria tenint en compte l’historial de la col·laboradora.

Poc abans de saber el resultat, ambdós parlaven de la idea d’estar esperant un fill. De fet, sentíem la Fani dient que li agradaria que es digués Valentina si fos nena o Mario si fos nen. Caldrà esperar fins que decideixin fer públic el resultat del test. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa