El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani revela que Christofer li va ser infidel i dóna detalls: “Vivint amb mi, estava amb una altra”
  • CA

Fani i Christofer formen la parella més mediàtica de la nova edició de La isla de las tentaciones, La Última Tentación. Els teleespectadors confiaven que, en aquesta ocasió, ella aconseguiria ser fidel a la seva parella, perquè ell ho va passar realment malament en la primera temporada, quan Fani el va humiliar en posar-li les banyes descaradament i pràcticament des del primer dia. Molts van sorprendre’s quan ell la va perdonar i, a més a més, li va demanar matrimoni.

Han passat un parell d’anys, s’han compromès i han superat aquell mal moment. Com a prova final abans del casament, van decidir participar en aquesta nova edició del ‘reality’ per demostrar que la falta de confiança i les infidelitats havien quedat enrere. El problema? Que no ha estat així. Només una setmana després de l’inici de la seva convivència, Fani ha tornat a ser infidel a Christofer. En aquesta ocasió amb Julián, un noi que, a més, assegura que no li agrada.

Christofer i Fani a ‘La isla de las tentaciones’ Telecinco

Però Fani diu que està molt penedida de la seva relliscada amb Julián, a qui va fer un petó a la piscina, i que no vol tornar a fer mal a Christofer, motiu pel qual va decidir demanar una foguera de confrontació per a explicar-li personalment el que va passar amb el seu company i assegurar-li que va ser un error i que no sent res per Julián.

Durant les 24 hores que van passar entre el petó amb Julián i el retrobament amb Christofer, Fani no va parar de donar-li voltes a l’assumpte. Fins i tot va arribar a assegurar que, si hagués estat la seva parella qui hagués ficat la pota i s’hagués petonejat amb algú, ella li perdonaria. Va ser en aquest moment quan va revelar que Christofer li havia estat infidel.

“Ell m’ha posat les banyes, jo li he perdonat. Em va posar les banyes durant sis mesos amb una noia. Vivint amb mi i s’estava embolicant amb una altra. Però el vaig perdonar”, ha recordat la madrilenya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa