El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
José d’Estopa: “Porto 400 € de botox a cada aixella”

El Hormiguero‘ ha rebut la visita d’un dels grups catalans amb més renom. Estopa ha escollit el programa de Pablo Motos per presentar el primer single del seu nou disc, que surt a la venda el pròxim octubre. Volen celebrar el 20è aniversari de la seva carrera, una xifra rodona ben important. 

José i David Muñoz han fet les delícies dels fans, quatre anys després de l’última cançó d’estrena. L’entrevista amb Motos ha estat d’allò més divertida, el que s’ha demostrat amb la gran quantitat d’anècdotes que han deixat anar. La que més gràcia ha fet? La confessió del germà petit, que ha reconegut que s’ha sotmès a una peculiar intervenció d’estètica… S’ha posat botox a les aixelles. I això per què? En tenir un problema, la hidròlisi, que el feia suar en excés.

Estopa i Pablo Motos  El Hormiguero

Estopa i Pablo Motos /  El Hormiguero

Els metges li haurien recomanat sotmetre’s a aquesta operació per tal d’ajudar-lo a suar menys, el que l’hauria convençut. Això sí, és un tractament molt car: “Cada aixella m’ha costat 400 €… M’han dit que entre sis i nou mesos no sues en excés. Estic content perquè ara em puc posar samarretes de color gris, verda….”. Ara bé, no és perfecte… ja que segueix deixant marques de suor a la samarreta: “T’han venut la moto”, se’n reia el germà. “M’ho he posat a l’abril, el que passa que abans suau més. Però això no deixa que paris de suar del tot… Si no m’hagués posat el botox, ara estaria xop”, prosseguia.

Però no només van parlar sobre això. També van voler comentar un dels temes estrella, la censura: “A nosaltres no ens prohibeix res ningú, ni Aznar. Ens censuràvem nosaltres mateixos al principi, una cosa que no ens feien ni els de les discogràfiques. Però aquest cop sí que ens han censurat…”. Qui? El seu pare: “Em va escriure i em va dir que eliminéssim la cançó ‘Pesadilla F’ del disc”. 

Estopa a 'El Hormiguero'

 ‘El Hormiguero’

“No podem seguir cantant-la. El meu pare s’enfada de debò, s’hauria barallat en algun bar i això suposaria un disgust”. Un tema del qual no van voler donar més detalls, però que ha deixat amb molta curiositat. Què deia la cançó?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa