El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos i Estopa, criticats en fer broma dels aldarulls de Barcelona
  • CA

Estopa ha tornat a ‘El Hormiguero’ poques setmanes després de la seva última visita. El motiu en aquesta ocasió era celebrar que el seu disc nou surt avui a la venda, un recopilatori que commemora el seu 20è aniversari en el món de la música.

El títol del CD ha donat ales a Pablo Motos per fer broma amb els aldarulls que s’estan succeint a Catalunya arran de la publicació de la sentència del procés: “Li heu dit ‘Fuego‘… Molt premonitori del que està passant a la vostra terra”. El duo de Cornellà li seguia el joc, el que ha enfadat molts teleespectadors: “No volia fer cap paral·lelisme amb el que està passant a Barcelona, però sí… El nom del disc ja era premonitori. Som una mica Nostradamus”, reien.

Un tema molt seriós del qual en parlaven més: “Que com ens sentim? Tenim la resposta preparada. I és que tots tenim la pell molt fina, inclosos nosaltres mateixos, que hem preferit optar pel silenci. Esperem que ningú no s’enfadi perquè no és equidistància, és silenci”.

Estopa amb Pablo Motos Antena3

Estopa amb Pablo Motos / Antena3

El seu desig? Que la part de la cultura quedi neta de política, encara que no van dubtar en treure a la llum un incident que han viscut durant una de les últimes visites a Barcelona: “Veníem de la presentació de l’espectacle de Messi. Havíem estat de festa en un bar i quan van tancar vam anar a agafar un taxi. Es van apropar uns nois, ens van demanar foc i quan ens vam adonar, ens havien robat el mòbil. Allà ho portàvem tot, fins i tot coses del nou disc. Els vam perseguir a la carrera, però al final no els van atrapar. La policia es va portar genial i gràcies a ells vam poder bloquejar el telèfon i esborrar tot el contingut”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa