El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’emotiu missatge de Carlota Corredera després de la mort de la seva sogra
  • CA

Tot i ser presentador de ‘Sálvame’, Carlota Corredera parla molt poc de la seva vida privada al programa. Però ara no ha pogut evitar-ho, després de la mort de la seva sogra. Ha estat ella mateixa qui ha fet l’anunci i ha volgut enviar un emotiu missatge al seu marit i a la família. “Vull agrair el suport de tothom, perquè aquesta setmana va morir la meva sogra, i molta gent es va desplaçar fins a Cantàbria”, ha començat dient.

I la presentadora del programa de les tardes de Telecinco ha afegit: “Moltes gràcies també a la gent que ha donat suport a la família, però sobretot un petó molt gran per al meu marit”, ha dit visiblement emocionada i a punt de plorar. “El petó també és per la cunyada Eloísa, perquè han estat dies molts difícils”, ha revelat Carlota Corredera. “Ella ja descansa en pau, i mai li agrairé prou el regal de la vida que em va fer donant-li la vida al seu fill”, ha conclòs.

Molts dels tertulians que estaven en aquell moment al programa es quedaven molt sorpresos i asseguraven que no sabien res de la mort de la sogra. Era el cas de Victor Sandoval i Chelo García-Cortés, per exemple. En canvi, Lydia Lozano assegurava que ella sí que n’estava al cas de la notícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa