Els brutals àudios d’Avilés contra el seu ex-xicot Antonio Vega: “Ets un porc”

Vega assegura que el periodista el truca per telèfon a totes hores i que l'insulta

La guerra entre el periodista José Antonio Avilés i el seu ex-xicot Antonio Vega no s’ha acabat. El mes de juliol i mitja hora abans que comencés el programa ‘Viva la vida’, a Telecinco, José Antonio Avilés va rebre una trucada del seu xicot, on li comunicava que volia deixar-lo, i el col·laborador no va poder evitar trencar-se davant dels seus companys. “Hem dit que preferim ser amics que no pas acabar malament. Hi ha hagut un desgast de la relació bastant fotut. He estat potser massa invasiu, amb molta efusivitat”, explicava en el plató Avilés.

Després d’aquesta ruptura, l’exparella va protagonitzar diversos enfrontaments tant a ‘Viva la vida’ com a ‘Sálvame’, on van sortir a relluir una sèrie d’àudios molt íntims. Gairebé dos mesos després de posar punt i final a la seva relació, Antonio Vega ha tornat a entrar en directe en el programa de les tardes de Telecinco per a denunciar que el seu ex no para de trucar-lo i insultar-lo.

De fet acaba d’estar ingressat per covid i Avilés no l’ha deixat de trucar en cap moment, tot i que ell li demanava que el deixés una mica tranquil. En aquestes trucades, el col·laborador li diu coses com: “Diu que té clar que jo vull tornar amb ell”, ha assegurat Antonio Vega. “M’ha dit porc, que sóc la pitjor persona que ha conegut, que sense ell sóc un zero…”, ha relatat a través d’una vídeotrucada.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 04/09/2021 10:08 pm
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari