El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’escola d’Elionor i Sofia s’omple de fills de famosos
  • CA

Aquesta setmana la princesa Elionor i la infanta Sofia han engegat un nou curs escolar. L’hereva de la Corona inicia 3r d’ESO, mentre que la germana començarà el primer any de secundària. Els reis Felip i Letícia han complert amb la tradició i les han acompanyat en el primer dia d’escola, el que ha permès veure la monarca sense maquillar, amb roba d’esport i vambes com una mare qualsevol.

La reina Letícia, vestida de xandall Europa Press

La reina Letícia, vestida de xandal en el primer dia d’escola de les fillesl / Europa Press

Elegir una escola o una altra és una decisió molt important, i encara més si es tracta del col·legi que formarà l’hereva de la Corona. La Casa Reial va escollir el Santa María de los Rosales, el mateix centre privat al qual va acudir el rei Felip quan era nen.

Aquesta escola bilingüe és una de les preferides de les altes esferes madrilenyes, ja que són molts els famosos que porten allà els seus fills. Quines importants famílies han optat per la mateixa opció? Quins companys de classe famosos tenen Elionor i Sofia?

Lecturas‘ ha tingut accés a aquesta informació, el que permet que sapiguem els noms dels companys VIP de les Borbó. Carlos Fitz James Stuart, l’actual duc d’Alba o la filla de Terelu Campos han passat per aquestes classes. Però també els fills d’Álvaro Fuster, el millor amic del rei Felip. 

Felip i Letícia porten les filles al cole Europa Press

Europa Press

Els nets de José Bono i Raphael també estudien aquí, així com els fills de l’ambaixador dels Estats Units a Espanya. Però no només ells, ja que hi hauria una llarga llista de famosos que han confiat en aquest centre per educar els seus nens. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa