El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elionor aprèn de Letícia: indigna amb un abric de 750 €
  • CA

Felip i Letícia han fugit de les restriccions de Madrid i han posat rumb a Oviedo amb la companyia de les seves filles. Allà passaran uns quants dies per donar visibilitat a les diverses activitats que han preparat amb motiu dels Premis Princesa d’Astúries. La primera visita ha estat una fàbrica d’armes i el taller de Carlos Sáinz, en el qual té exposats alguns dels cotxes que va fer servir durant els seus triomfs. Una de les escenes més curioses arribava quan el pilot regalava un casc al Borbó, el que emocionava de tal manera les nenes que els pares les havien de cridar l’atenció perquè no es despistessin.

El que més ha cridat l’atenció d’aquesta sortida familiar ha estat el look d’elles tres. Sembla clar que Letícia s’ha conscienciat i continua repetint roba per evitar comprar-se’n de nova (i gastar-se una milionada com estava fent fins ara). En aquesta ocasió l’hem vist per un abric rosa d’un dissenyador asturià, una clara picada d’ullet a la seva terra. A sota? Un conjunt negre de cuir que ja havia dut en altres ocasions.

Felip i Letícia, amb les filles a Astúries Casa Reial

Felip i Letícia, amb les filles a Astúries / Casa Reial

Les grans protagonistes han estat Elionor i Sofia. I per què? Perquè elles sí que estrenen un conjunt nou rere un altre. Estan adquirint més protagonisme a poc a poc i apareixen més sovint en públic, per la qual cosa la Casa Reial ha decidit invertir uns quants milers d’euros en el seu vestidor. El problema és que només per a aquesta aparició ja s’han deixat massa diners. De fet, només la jaqueta blanca que ha estrenat Elionor (de la prestigiosa marca Carolina Herrera, ni més ni menys)  ja costava 750 €.

Han aparegut amb dos conjunts d’estil molt clàssic i elegant, però de preu estratosfèric. Elionor ha lluït un vestit verd, el color de la reialesa segons els monàrquics, de Mango, fins als genolls i prisat. Als peus? Un altre joc nou de ballarines que amplien la seva exagerada col·lecció. La seva germana, mentrestant, optava per un abric blau marí i unes ballarines més modernes, en punta i decorades amb detalls joia. En el seu cas, a més a més, ha destacat que torni a dur una tireta al genoll. 

Felip i Letícia, amb les nenes a Astúries Casa Reial

 Casa Reial

La família reial a Oviedo Europa Press

Europa Press

Pretenen fer veure que Letícia ha decidit deixar de gastar-se muntanyes de diners en roba, conscient que no és el moment de fer aquestes despeses. Ara bé, molts pensaran que no compensa si després es gasten aquesta pila de bitllets en les nenes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa