Elionor, obsessionada pel menjar saludable: “Analitza tots els ingredients”

Treuen a la llum alguna de les manies de la primogènita de Felip i Letícia

Elionor de Borbó celebra avui el seu 15è aniversari. La pandèmia ha provocat que la primogènita de Felip i Letícia es quedi sense la festa de Halloween que organitza cada any a La Zarzuela amb els amics més pròxims, com tampoc no bufarà les espelmes del pastís en presència dels seus avis Joan Carles i Sofia.

Ara que ja és una adolescent, la Casa Reial sembla disposada a passejar-la per diferents actes i racons d’Espanya, deixar-la veure perquè s’acostumin a una cara nova sense cap escàndol darrere encara. Però com és la nena? Quina personalitat i gustos té? De les seves aficions, fins ara ha transcendit un gust per la lectura i el cinema molt estrany per la seva edat. Sabem que estudia desenes d’idiomes i que és una gran aficionada al ballet.

Les revistes del cor van avui plenes de curiositats sobre Elionor, el que ha permès que coneguem alguna de les seves manies més desconegudes. Diez Minutos, per exemple, revela que la Borbó està “molt conscienciada i preocupada” per tot allò que menja. De fet, asseguren que s’interessa per tots els ingredients que porta cada plat que li preparen: “Analitza tots els ingredients”. Una obsessió healthy que clarament ha heretat de la mare…

Les reines Sofia i Letícia, amb les nenes al mercat  Europa Press

Sofia i Letícia, amb les nenes al mercat / Europa Press

També diuen fonts properes que té la mania de tenir-ho absolutament tot controlat. Una de les seves majors preocupacions durant els actes que fa en públic? No despentinar-se el més mínim. Fins i tot hauria agafat el costum de dur un necesser a dins de la motxilla de l’escola per poder retocar-se en qualsevol moment.

D’uns mesos ençà que ha començat a evidenciar, també, el seu gust per la moda. A poc a poc va deixant enrere els vestits de princeseta i opta per roba de més adulta. Un canvi d’armari en el qual està incorporant models de marques caríssimes i luxoses, així com les primeres sabates de taló. Això sí, destaca que durant la jornada escolar sempre acompanya l’uniforme obligatori de l’escola amb unes sabates amb sivella, típiques de les nenes més petites. 

Elionor i Sofia, en el primer dia d'escola   Europa Press

Europa Press

Pel que fa a l’esport, està apuntada a ballet i també fa hípica i voleibol en els jardins de La Zarzuela. Durant els hiverns, és l’esquí el que més practica. Avui és el seu aniversari, el que la fa protagonista de les revistes i dels lectors més tafaners. 

Nou comentari