Un amic d’Edmundo Arrocet treu a la llum la seva afició més sorprenent

Edmundo Bigote Arrocet ha estat notícia aquesta setmana per la publicació d’unes fotos que feien pensar que havia començat una relació amb Bárbara Rey. Fonts properes a la vedette asseguraven que l’havia acompanyat a una festa, en la qual l’hauria presentat com el seu nou xicot. Ell ha negat que això sigui cert i manté que són “només amics”. Algunes veus conspiranoiques acusen l’examant de Joan Carles d’organitzar un muntatge perquè parlessin d’ella a les revistes i poder cobrar diners en alguna entrevista. Sigui com sigui, els reporters d’El programa de Ana Rosa ha preguntat a María Teresa Campos què opina d’aquesta presumpta aventura amorosa del seu ex: “No és de la meva competència i cadascú pot estar amb qui vulgui. Ell ja fa temps que no té res a veure amb mi”.

Maria Teresa Campos reacciona a la nova relació d’Edmundo / Telecinco

Edmundo segueix centrat en la seva vida, la que ara l’ha portat fins a Màlaga. L’humorista xilè ha acudit a la inauguració d’una estàtua en homenatge a Chiquito de la Calzada, en la que ha pronunciat un discurs en honor al seu amic. La premsa ha aprofitat la seva estada allà per investigar quins plans té abans del vol de tornada al país natal. Un amic d’Arrocet confirma que l’empresari s’ha reunit amb el pintor Manolo Rincón, amb qui comparteix la passió per la pintura: “Bigote ha vingut a pintar a casa, hem parlat més del present que del futur. Som amics des de fa un parell d’anys, quan ens vam adonar que entenem l’art i l’humor de la mateixa manera. Bigote sempre té projectes i molt d’art. És algú molt inquiet i dinàmic. Estem aprenent molt l’un de l’altre”.

Cal recordar que Arrocet va presentar peces de roba que ell mateix va pintar el 2018, quan va treure a la llum una faceta d’artista que sembla que encara manté. Després d’uns mesos amb molta expectació mediàtica pel seu pas per Secret Story i la història amb Bárbara Rey, ara torna a casa per desconnectar de la premsa i descansar amb una afició que l’ajuda a desconnectar.

Comentaris

    TOM Desembre 31, 2021 | 14:26
    No és per res però si us informeu bé aquest senyor és Argentí i no pas Xilè.

Nou comentari