Dulceida reconeix haver-se posat bòtox i mostra el resultat: “Jo no ho amago”

Dulceida sempre s’ha guanyat els fans gràcies a la seva sinceritat i simpatia. Destaca entre la resta d’influencers precisament per això, per mostrar-se natural i explicar sense vergonya com està i què pensa. L’últim exemple l’hem tingut aquesta setmana, quan ha confessat haver-se posat bòtox. La catalana mai no ha tingut problema a l’hora d’explicar quins tractaments i operacions estètiques s’ha fet. En aquesta última ocasió, reconeix que ha acudit a una clínica per posar-se bòtox a la zona de les ulleres.

“Estic encantada. El tractament al qual m’he sotmès consisteix en infiltrar àcid hialurònic a sota dels ulls per eliminar les marques que es creuen allà. Ho vaig fer fa un any i mig, però he d’anar fent-me revisions i avui m’he posat bòtox. Ja sabeu que sempre ho explico, jo no ho amago”, deia en un story d’Instagram abans de compartir una fotografia de la clínica.

“Ja sabeu que quan la gent es fa retocs, es noten molt més… Però molts no ho diuen. Tothom pot fer-se el que li doni la gana, per això és la seva vida”, recalcava. Un tema que li donava ales a sincerar-se: “Jo no m’he posat pòmuls, ni llavis ni res de res. Ja sabeu que jo dic el que em faig. Només em vaig fer fa anys una reducció de pit. També crec que les dones, quan ens fem grans, sabem treure’ns més partit i jo em veig molt millor ara. Sempre dic que tothom es faci el que vulgui, sempre que ho facin amb un bon doctor i segueixin sent ells mateixos”.

Dulceida mostra el resultat d’haver-se infiltrat bòtox / Instagram

Els fans han aplaudit la sinceritat de la influencer, que no dubta a obrir-se davant d’ells.

Nou comentari