Els deutes d’Antonio David que trenquen el seu matrimoni: “No té feina ni ingressos”

La separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno encara dona de sí. Però ara ‘El programa d’Ana Rosa’ ha analitzat la difícil situació econòmica que travessa l’exguàrdia civil i com poden evolucionar els seus deutes si es produeix realment la separació amb Olga Moreno. La periodista Sandra Aladro ha explicat tots els detalls. “Com a pare de la seva filla i la batalla que tenen en comú, no el deixarà tirat, però una altra cosa és fins a quin punt el vol ajudar en problemes que s’ha buscat ell sol”, ha dit la periodista en referència al fet que Olga Moreno encara li doni suport. No obstant això, els deutes i els judicis estan asfixiant una relació que cada dia està més acabada.

Sandra Aladro ha detallat el deute que té Antonio David per no haver pagat encara les costes del judici contra Rocío Jurado: “L’impagament a Marcos García Montes, per aquella demanda de 1.000 milions de pessetes a Rocío Jurado… Ell ha dit que aquest deute està en procés de solucionar-se, però fa uns minuts he parlat amb l’advocat i m’ha dit que dels 300.000 euros que s’acumulen, creu que només s’han pagat uns 3.000“. “Marco García Montes porta emetent ordres d’embargament a totes les empreses en què Antonio David ha anat treballant durant aquests anys, però no ha aconseguit que li pagui encara aquest diners”, ha afegit.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al 'Deluxe' - Telecinco
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al ‘Deluxe’ – Telecinco

A més, Antonio David té el seu deute amb Hisenda. En aquest sentit, la periodista ha constatat: “Va arribar a acumular un deute de mig milió, l’any 2020 va dir que li quedaven uns 100.000 euros…”. Pero a tot això cal sumar-hi el fet que el pare de Rocío Flores “ara no té cap feina ni ingressos”. A tots aquests deutes cal sumar l’última fase. Sandra Aladro ha detallat que encara queda “per fixar la data del judici per alçament de béns, que potser comportarà una condemna penal i podria implicar també una condemna econòmica”.

“Ell està pendent que es fixi data del judici, i ell està imputat i ella no. El que ha respondre dels seus actes és ell. El que té és un important suport familiar. Veurem fins on el vol ajudar ella, però el problema el té ell”, ha conclòs la periodista.

Nou comentari