Detingut per implicació en narcotràfic César Arévalo, ex de Núria Fergó

 

César Arévalo, ex parella de la cantant Núria Fergó i pare de la filla de Marbelys Zamora, és un dels detinguts per la seva implicació en una xarxa de narcotràfic dins de la macrooperació duta a terme dimarts passat a Huelva, segons informa el diari ‘El País’. La coneguda com a ‘Operación Colón’ és la major operació contra el narcotràfic duta a terme fins al moment a la província, i ha consistit en arrestar als membres d’una organització criminal que es dedicaven a introduir droga des del Marroc.

César Arévalo, que va ser Mister Sevilla fa més de quinze anys i que és un dels habituals en el programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, és empresari vinculat al sector de les gasolineres. Els investigadors el consideren sospitós de subministrar el combustible necessari per a cometre les partides i transports de la droga

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de La Palma del Condado (Huelva) va ordenar dijous, a petició de la Fiscalia, l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança de set dels 29 detinguts que van comparèixer en seu judicial després de ser arrestats el dimarts. Així mateix, va deixar en llibertat provisional als 22 investigats restants. Entre ells es trobaria César Arévalo.

Nou comentari