El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bustamante esclata contra la premsa: “Busquen la provocació i insisteixen en fer-me mal”
  • CA

David Bustamante està esprement bé el 20è aniversari de la seva carrera musical. Feia temps que el cantant no apareixia tant en els mitjans de comunicació, una expectació mediàtica que de ben segur que l’ajuda a tenir més vendes. L’últim pas de l’exconcursant d’Operación Triunfo? Parlar amb la revista ¡Hola! i publicar unes memòries en les quals també ha parlat de la seva vida privada.

Famós des de la primera gala del concurs musical, la vida de David Bustamante res no té a veure amb aquella que vivia quan era paleta. Ara bé, el camí no ha estat fàcil: “El món paparazzi és molt dur. Sempre intento ser amable, però que em persegueixin sempre que surto de casa… Moltes vegades busquen la provocació i a vegades insisteixen en coses que em fereixen o que em fan mal”. Incòmode amb aquesta part de la fama, reconeix que l’única cosa que troba a faltar de la vida anterior és l’anonimat: “No m’agrada anar a fer la compra en xandall i que els fotògrafs em facin fotos en les quals se’m veu despentinat”.

Un dels temes que més cridaners d’aquests últims anys ha estat el divorci de Paula Echevarría: “Les persones tenim sentiments i hi ha moments en els que el patiment d’un és el negoci d’altres… Però si una persona està malament, necessita acomodar-se a la seva nova vida i la premsa hauria de tenir més tacte”.

David Bustamante, entrevistat a 'La Resistencia' - Movistar +
David Bustamante, entrevistat a La Resistencia / Movistar +

Sobre la filla que tenen en comú, només té bones paraules: “És molt bona persona i per això sempre intentaré protegir-la de tot això. Daniella és molt confiada, en això s’assembla a mi… Paula i jo tenim molta sort, és una nena molt bona. És normal que ara tingui la fantasia de seguir els nostres passos, però vull que se segueixi formant. De moment parla anglès i alemany, així que ha de seguir estudiant perquè aquest és el futur. Paula i jo estem fent tot el possible per donar-li la millor educació possible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa