El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats de Dani Rovira en la seva recuperació del càncer
  • CA

Dani Rovira ha tornat a l’hospital per fer una revisió del seu estat de salut sis mesos després del càncer. La primera visita la va fer als tres mesos d’haver superat la malaltia, en la qual li van dir que tot semblava anar bé. Ara, afortunadament, li han confirmat: “Segona revisió després de sis mesos. Tot bé“, ha publicat en una imatge del seu braç durant la visita a l’oncòleg.

Boníssimes notícies que ha volgut compartir amb els seus seguidors, que han seguit de prop la seva evolució des que van diagnosticar-li un limfoma de Hodgkin. La lluita contra el càncer ha estat intensa, però el còmic es troba cada vegada millor i ha volgut celebrar-ho. A més a més, ha aprofitat per enviar un missatge de suport a altres persones que estiguin vivint el mateix: “Ànims a tots aquells que esteu a l’escalada”.

Dani Rovira comparteix bones notícies després d’una revisió mèdica / Instagram

L’humorista no ha parat de treballar des que ha superat el càncer, a nivell físic amb entrenaments per recuperar la forma i també a televisió. Fa pocs dies, de fet, s’estrenava al capdavant d’un programa d’humor nou a TVE anomenat La noche D.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa